- 22 Haziran 2016
- 8
- 1
- 36
- 30
- Konu Sahibi kubraaadursunn
Selam yeğenime sedef ismini koyucaz da yanına hangi ismi koyalım karar veremedik sizce hangi isimle ruhun olur doğuma çok az kaldı yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye illa iki isim.
sedef nur koyun bari.[/
Teşekkürler.
ama farklı bşşey arıyoruz
Değerli taş anlamına da geliyo ya onu düşünerekten koymak istedik.yine de teşekkürlerSizi bilmem ama ben çocuğuma sesef ismini koymazdım.
Hastalık ismi biyandan çünkü.
Ayşe daha iyidir
Amin hepimizinkini inşallah dini isim olması önemli o yüzden söylediklerinizi tercih etceklerini sanmıyorum yine de teşekkürSedef isminde kararlı mısınız bilmiyorum ama ben de Sedef'i kızıma koymazdım. Kendi kızıma Destina ismini koydum, ailenizde dini olup olmaması sorun olmayacaksa düşünebilirsiniz. Onun dışında yakın bir arkadaşım da Melina koydu kızının ismini. Böyle isimler kulağıma daha hoş geliyor,sizin tercihiniz tabiki. Allah analı babalı büyütsün.![]()
Değerli taş anlamına da geliyo ya onu düşünerekten koymak istedik.yine de teşekkürler
Amin hepimizinkini inşallah dini isim olması önemli o yüzden söylediklerinizi tercih etceklerini sanmıyorum yine de teşekkür
Aile istediği için çıktılar arayışa kendi kafalarına göre değil yaniHerkes isim konusu açmış
Annesi babası ne diyor Sedef yeter işte ikinci isme ne gerek var
Yani teyze hala vs isim arayışına neden çıktılar
Sedef isminde kararlı mısınız bilmiyorum ama ben de Sedef'i kızıma koymazdım. Kendi kızıma Destina ismini koydum, ailenizde dini olup olmaması sorun olmayacaksa düşünebilirsiniz. Onun dışında yakın bir arkadaşım da Melina koydu kızının ismini. Böyle isimler kulağıma daha hoş geliyor,sizin tercihiniz tabiki. Allah analı babalı büyütsün.![]()
Sedef isminde kararlı mısınız bilmiyorum ama ben de Sedef'i kızıma koymazdım. Kendi kızıma Destina ismini koydum, ailenizde dini olup olmaması sorun olmayacaksa düşünebilirsiniz. Onun dışında yakın bir arkadaşım da Melina koydu kızının ismini. Böyle isimler kulağıma daha hoş geliyor,sizin tercihiniz tabiki. Allah analı babalı büyütsün.![]()
Birisine meyra derken hep düşmüş bir -sü- hecesi varmış ve sessiz okunuyormus hissi gelmistir.
Kulağa hoş geliyor ama ikisi de Yunanca.Dini isim şart değil ama en azından gayrimüslim adı olmasaymış keşke.
İnancınız farklıysa başka tabii.
Öneri için teşekkürlerSena
Ulya olabilir
Sedef hoş değil, Zümrüt koyun daha iyi.