- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
Nasil bir cevreniz var oyle.bende ablamin kizina bekarken uc yil baktim.ablamla ayni binadaydik.rahatsizliklari vardi.hep benimleydi yegenim.birlikte yatar kalkardik.gezerdik resimler yapardik.Kizlar hayirli aksamlar oncelikle.. Onun bunun dedigine girmeden sizlere sormak istiyorum.. 21 yasindayim normalde gectigimiz sene calisiyordum ama bu sene kafa dinleme karari alip biraktim sebebini merak edenler ilk konumu okuyabilirler.. Baya stresli donemler atlattim.. Herneyse ablamlarda 1 bucuk sene evvel ev aldilar o yuzden ablam calismak durumunda 3 sene daha 2 yasindaki yegenime annem bakiyor.. Ee bende bu sene evde oldugum icin bende bakiyorum dogal olarak annemde biraz rahatsiz cogunlukla ben ilgileniyorum. Ama herkes o kadar ilginc o kadar tuhafki buna bazi bi kac akrabada dahil dalga konusu yaptilar.. Hani nisani attida bu sene cocuk bakiyor misali.. gayet guzel avmlere goturuyorum parkada goturuyorum evde vakitte geciriyoruz gezdiriyorum da.. Hatta senin cocugun mu diyenlerde oluyor teyzesiyim diyince tebessum edip masallah diyenler.. Kotu birsey degil bu farkindayim kendi evladim olsa fazlasinida yapacagim ama cevre denilen bu hapishane beni boguyor.. Bugun aksam avm ye goturdum gene amine yi annemde vardi bebek arabasini ben tuttum bekliyordum o sirada akrabamiza denk geldim kadin resmen dalga gecer gibi konustu bakti suretime.. durdum dusundum kendi kendime acaba ben cokmu sahipleyici davraniyorum. Ama olmasi gereken de bu degilmi.. Yaa bilmiyorum kizlar cok sinirlendim. Kendimi anlatamadiysam affola.. Ozetle benim yegenime bakmam cevreye gore kismetimi kaparmis.. Ya da iste nisani atti cocuk bakiyor dalga misali oldu bu durum artik sıkıldim...( ben kotu birsey mi yapiyorum.
canim konularini biliyorum az cok.. ama bu konu bana sacma geldi, yani neden dalga gecilsin bu durumla, ne var ki bunda?Kizlar hayirli aksamlar oncelikle.. Onun bunun dedigine girmeden sizlere sormak istiyorum.. 21 yasindayim normalde gectigimiz sene calisiyordum ama bu sene kafa dinleme karari alip biraktim sebebini merak edenler ilk konumu okuyabilirler.. Baya stresli donemler atlattim.. Herneyse ablamlarda 1 bucuk sene evvel ev aldilar o yuzden ablam calismak durumunda 3 sene daha 2 yasindaki yegenime annem bakiyor.. Ee bende bu sene evde oldugum icin bende bakiyorum dogal olarak annemde biraz rahatsiz cogunlukla ben ilgileniyorum. Ama herkes o kadar ilginc o kadar tuhafki buna bazi bi kac akrabada dahil dalga konusu yaptilar.. Hani nisani attida bu sene cocuk bakiyor misali.. gayet guzel avmlere goturuyorum parkada goturuyorum evde vakitte geciriyoruz gezdiriyorum da.. Hatta senin cocugun mu diyenlerde oluyor teyzesiyim diyince tebessum edip masallah diyenler.. Kotu birsey degil bu farkindayim kendi evladim olsa fazlasinida yapacagim ama cevre denilen bu hapishane beni boguyor.. Bugun aksam avm ye goturdum gene amine yi annemde vardi bebek arabasini ben tuttum bekliyordum o sirada akrabamiza denk geldim kadin resmen dalga gecer gibi konustu bakti suretime.. durdum dusundum kendi kendime acaba ben cokmu sahipleyici davraniyorum. Ama olmasi gereken de bu degilmi.. Yaa bilmiyorum kizlar cok sinirlendim. Kendimi anlatamadiysam affola.. Ozetle benim yegenime bakmam cevreye gore kismetimi kaparmis.. Ya da iste nisani atti cocuk bakiyor dalga misali oldu bu durum artik sıkıldim...( ben kotu birsey mi yapiyorum.
Ay sacmalamislar ben de yegenime cok duskunum ne olmus yani sacmaliyor cevren bosver onlariKizlar hayirli aksamlar oncelikle.. Onun bunun dedigine girmeden sizlere sormak istiyorum.. 21 yasindayim normalde gectigimiz sene calisiyordum ama bu sene kafa dinleme karari alip biraktim sebebini merak edenler ilk konumu okuyabilirler.. Baya stresli donemler atlattim.. Herneyse ablamlarda 1 bucuk sene evvel ev aldilar o yuzden ablam calismak durumunda 3 sene daha 2 yasindaki yegenime annem bakiyor.. Ee bende bu sene evde oldugum icin bende bakiyorum dogal olarak annemde biraz rahatsiz cogunlukla ben ilgileniyorum. Ama herkes o kadar ilginc o kadar tuhafki buna bazi bi kac akrabada dahil dalga konusu yaptilar.. Hani nisani attida bu sene cocuk bakiyor misali.. gayet guzel avmlere goturuyorum parkada goturuyorum evde vakitte geciriyoruz gezdiriyorum da.. Hatta senin cocugun mu diyenlerde oluyor teyzesiyim diyince tebessum edip masallah diyenler.. Kotu birsey degil bu farkindayim kendi evladim olsa fazlasinida yapacagim ama cevre denilen bu hapishane beni boguyor.. Bugun aksam avm ye goturdum gene amine yi annemde vardi bebek arabasini ben tuttum bekliyordum o sirada akrabamiza denk geldim kadin resmen dalga gecer gibi konustu bakti suretime.. durdum dusundum kendi kendime acaba ben cokmu sahipleyici davraniyorum. Ama olmasi gereken de bu degilmi.. Yaa bilmiyorum kizlar cok sinirlendim. Kendimi anlatamadiysam affola.. Ozetle benim yegenime bakmam cevreye gore kismetimi kaparmis.. Ya da iste nisani atti cocuk bakiyor dalga misali oldu bu durum artik sıkıldim...( ben kotu birsey mi yapiyorum.
Slm canım, tek kelime ile MUHTEŞEMSIN ne şanslı ablan enişten ve yeğenin var canım. Bence sende ailende bu durumdan çok büyük gurur duymaları gerek. Elalem yabancıya baktırıyor entel oluyor siz kendi kanınıza canınıza bakıyorsunuz alay konusu oluyorsunuz, eyyy türk insanı ne oldu sanaaaaa.Kizlar hayirli aksamlar oncelikle.. Onun bunun dedigine girmeden sizlere sormak istiyorum.. 21 yasindayim normalde gectigimiz sene calisiyordum ama bu sene kafa dinleme karari alip biraktim sebebini merak edenler ilk konumu okuyabilirler.. Baya stresli donemler atlattim.. Herneyse ablamlarda 1 bucuk sene evvel ev aldilar o yuzden ablam calismak durumunda 3 sene daha 2 yasindaki yegenime annem bakiyor.. Ee bende bu sene evde oldugum icin bende bakiyorum dogal olarak annemde biraz rahatsiz cogunlukla ben ilgileniyorum. Ama herkes o kadar ilginc o kadar tuhafki buna bazi bi kac akrabada dahil dalga konusu yaptilar.. Hani nisani attida bu sene cocuk bakiyor misali.. gayet guzel avmlere goturuyorum parkada goturuyorum evde vakitte geciriyoruz gezdiriyorum da.. Hatta senin cocugun mu diyenlerde oluyor teyzesiyim diyince tebessum edip masallah diyenler.. Kotu birsey degil bu farkindayim kendi evladim olsa fazlasinida yapacagim ama cevre denilen bu hapishane beni boguyor.. Bugun aksam avm ye goturdum gene amine yi annemde vardi bebek arabasini ben tuttum bekliyordum o sirada akrabamiza denk geldim kadin resmen dalga gecer gibi konustu bakti suretime.. durdum dusundum kendi kendime acaba ben cokmu sahipleyici davraniyorum. Ama olmasi gereken de bu degilmi.. Yaa bilmiyorum kizlar cok sinirlendim. Kendimi anlatamadiysam affola.. Ozetle benim yegenime bakmam cevreye gore kismetimi kaparmis.. Ya da iste nisani atti cocuk bakiyor dalga misali oldu bu durum artik sıkıldim...( ben kotu birsey mi yapiyorum.
Önemli değil canım :) Amin ne diyelim...Cok tesekkur ederim oncelikle beni anlayipta cevap yazdiginiz icin.. Aynen oyle gercekten insanlar ne kadar ilginc tuhaf.. Sanki alisveriste parkta tanisip evlenecegim.. Islah etsin hepsini ne yapsak hos gecinemeyiz..
ben yeğeninin üstüne bu kadar düşmeni abartı buldum.. boşluk doldurmak için yapıosun bence..Kizlar hayirli aksamlar oncelikle.. Onun bunun dedigine girmeden sizlere sormak istiyorum.. 21 yasindayim normalde gectigimiz sene calisiyordum ama bu sene kafa dinleme karari alip biraktim sebebini merak edenler ilk konumu okuyabilirler.. Baya stresli donemler atlattim.. Herneyse ablamlarda 1 bucuk sene evvel ev aldilar o yuzden ablam calismak durumunda 3 sene daha 2 yasindaki yegenime annem bakiyor.. Ee bende bu sene evde oldugum icin bende bakiyorum dogal olarak annemde biraz rahatsiz cogunlukla ben ilgileniyorum. Ama herkes o kadar ilginc o kadar tuhafki buna bazi bi kac akrabada dahil dalga konusu yaptilar.. Hani nisani attida bu sene cocuk bakiyor misali.. gayet guzel avmlere goturuyorum parkada goturuyorum evde vakitte geciriyoruz gezdiriyorum da.. Hatta senin cocugun mu diyenlerde oluyor teyzesiyim diyince tebessum edip masallah diyenler.. Kotu birsey degil bu farkindayim kendi evladim olsa fazlasinida yapacagim ama cevre denilen bu hapishane beni boguyor.. Bugun aksam avm ye goturdum gene amine yi annemde vardi bebek arabasini ben tuttum bekliyordum o sirada akrabamiza denk geldim kadin resmen dalga gecer gibi konustu bakti suretime.. durdum dusundum kendi kendime acaba ben cokmu sahipleyici davraniyorum. Ama olmasi gereken de bu degilmi.. Yaa bilmiyorum kizlar cok sinirlendim. Kendimi anlatamadiysam affola.. Ozetle benim yegenime bakmam cevreye gore kismetimi kaparmis.. Ya da iste nisani atti cocuk bakiyor dalga misali oldu bu durum artik sıkıldim...( ben kotu birsey mi yapiyorum.
Yazıyı sonuna kadar okumadan sizin Haklı olduğunuzu düşünüyordum gerçi yine öyle ama biraz hak verdim onlara da kısmet konusunda özellikle, hani sizi beğenen biri bebekle gördüğünde evlisiniz vs sanabilir ama evli olsanız Çocuğunuz olmasa Ya da düşünmeseniz onla dolaşmanız bu kadar Abes gelmez millete,çünkü benim de mesela teyzemin çocuğu yoktu ,küçükken benim çok üstüme düşerdi.mesela çocuk biraz dha büyüse belki bunlar azalır.sizin evlilik çağında olduğunuz düşünüldüğü için bu kadar dedikodu topluyorsunuz akrabalarınız Arasında.Kizlar hayirli aksamlar oncelikle.. Onun bunun dedigine girmeden sizlere sormak istiyorum.. 21 yasindayim normalde gectigimiz sene calisiyordum ama bu sene kafa dinleme karari alip biraktim sebebini merak edenler ilk konumu okuyabilirler.. Baya stresli donemler atlattim.. Herneyse ablamlarda 1 bucuk sene evvel ev aldilar o yuzden ablam calismak durumunda 3 sene daha 2 yasindaki yegenime annem bakiyor.. Ee bende bu sene evde oldugum icin bende bakiyorum dogal olarak annemde biraz rahatsiz cogunlukla ben ilgileniyorum. Ama herkes o kadar ilginc o kadar tuhafki buna bazi bi kac akrabada dahil dalga konusu yaptilar.. Hani nisani attida bu sene cocuk bakiyor misali.. gayet guzel avmlere goturuyorum parkada goturuyorum evde vakitte geciriyoruz gezdiriyorum da.. Hatta senin cocugun mu diyenlerde oluyor teyzesiyim diyince tebessum edip masallah diyenler.. Kotu birsey degil bu farkindayim kendi evladim olsa fazlasinida yapacagim ama cevre denilen bu hapishane beni boguyor.. Bugun aksam avm ye goturdum gene amine yi annemde vardi bebek arabasini ben tuttum bekliyordum o sirada akrabamiza denk geldim kadin resmen dalga gecer gibi konustu bakti suretime.. durdum dusundum kendi kendime acaba ben cokmu sahipleyici davraniyorum. Ama olmasi gereken de bu degilmi.. Yaa bilmiyorum kizlar cok sinirlendim. Kendimi anlatamadiysam affola.. Ozetle benim yegenime bakmam cevreye gore kismetimi kaparmis.. Ya da iste nisani atti cocuk bakiyor dalga misali oldu bu durum artik sıkıldim...( ben kotu birsey mi yapiyorum.
Canım sen teyzesin anne yarısı yani bu çok normal doya doya sevmek gezdirmek ablana yardımcı olman evlat gibi olur o kardeşinin canı senin canın. Ben annemlerden biliyorum beni ve abimi teyzemler büyütmüş ve şuan o kadar çok seviyorum ki onları onlarda bizi aynı şekilde bunu diyen insanlara cevabını ver sende tabiki bakıcam ben bakmıcamda kim bakacak diye. Ayrıyetten kısmetini kapamaz aksine açar bence ne güzel çocuk seviyor bakıyor diye :)Kizlar hayirli aksamlar oncelikle.. Onun bunun dedigine girmeden sizlere sormak istiyorum.. 21 yasindayim normalde gectigimiz sene calisiyordum ama bu sene kafa dinleme karari alip biraktim sebebini merak edenler ilk konumu okuyabilirler.. Baya stresli donemler atlattim.. Herneyse ablamlarda 1 bucuk sene evvel ev aldilar o yuzden ablam calismak durumunda 3 sene daha 2 yasindaki yegenime annem bakiyor.. Ee bende bu sene evde oldugum icin bende bakiyorum dogal olarak annemde biraz rahatsiz cogunlukla ben ilgileniyorum. Ama herkes o kadar ilginc o kadar tuhafki buna bazi bi kac akrabada dahil dalga konusu yaptilar.. Hani nisani attida bu sene cocuk bakiyor misali.. gayet guzel avmlere goturuyorum parkada goturuyorum evde vakitte geciriyoruz gezdiriyorum da.. Hatta senin cocugun mu diyenlerde oluyor teyzesiyim diyince tebessum edip masallah diyenler.. Kotu birsey degil bu farkindayim kendi evladim olsa fazlasinida yapacagim ama cevre denilen bu hapishane beni boguyor.. Bugun aksam avm ye goturdum gene amine yi annemde vardi bebek arabasini ben tuttum bekliyordum o sirada akrabamiza denk geldim kadin resmen dalga gecer gibi konustu bakti suretime.. durdum dusundum kendi kendime acaba ben cokmu sahipleyici davraniyorum. Ama olmasi gereken de bu degilmi.. Yaa bilmiyorum kizlar cok sinirlendim. Kendimi anlatamadiysam affola.. Ozetle benim yegenime bakmam cevreye gore kismetimi kaparmis.. Ya da iste nisani atti cocuk bakiyor dalga misali oldu bu durum artik sıkıldim...( ben kotu birsey mi yapiyorum.