Oncelikle tebessum ederek konusuyorlar ve genemi amineye sen bakiyosun cocuk bakicisimisin sen kismetin kapancak.. Yani kisacasi fazlada aciga vuramiyorlar ama apacik ortada asagilayici dalgaci konusmalari.. Annem bile dedi bugun dusununBelki size öyle geliyordur ya. Ne söylüyorlar ki dalga geçtiklerini düşüyorsunuz?
Oncelikle tebessum ederek konusuyorlar ve genemi amineye sen bakiyosun cocuk bakicisimisin sen kismetin kapancak.. Yani kisacasi fazlada aciga vuramiyorlar ama apacik ortada asagilayici dalgaci konusmalari.. Annem bile dedi bugun dusunun(
Cok tesekkur ederim elbette oyle bugun ablama yarin bana.. Kardesiz biz elbette yararim dokunacak..Elalemin ağzı torba değil ki büzesiniz. çok takılmayın sağın solun ne dediğine
Canim ya gercekten hic alingan degilim o kadar kendimle barisik biriyim ki.. Takilmam kolay kolay ama artik gina geldi.. Mesaj atiyolar amineye sen mi bakiyorsun calissana diye dusun.. O kadar batmis.. Yada yolda gorurler gulerek kismetini kapatiyosun diyorlar..Siz aliniyor olabilir misiniz? Ne diyorlar? Nasil dalga geciyorlar?
Kismetini kapama meselesi bir tur batil inanc olabilir, bu alay edilmek degil ki.
onun için art niyetli konuşanların lafları; sağ kulağınızdan girsin, sol kulağınızdan çıksın :)Cok tesekkur ederim elbette oyle bugun ablama yarin bana.. Kardesiz biz elbette yararim dokunacak..
Bende kuramiyorum iste o insanlara o kadar sinirliyim ki.. Sizlere gercekten yaptigim tuhafmi diye sormak istedim.. Nisanida attin amineye bakiyorsun oh annenin evindesin diyorlar cok zoruma gidiyor.. Gulerek diyolar bire daha cok sinirleniyorumHayatimda duydugum en saçma seyler arasinda. Nisan atmakla kardesinin bebegine bakmak.. iliski kuramadim