Yeğenime bakmamin neresi Abes? :(

Haftaiçi anladım da haftasonu da neden siz bakıyorsunuz? cumartesi açmışsınız konuyu akşam avm ye götürdüm diyorsunuz bu çocuk akşamları annesinde neden kalmıyor almıyorlar mı iş çıkışı çocuklarını onu anlayamadım. Yapacak biriey yok okulu bırakmışsınız evdesiniz, isteyerek yiğeninize bakıyorsunuz laf oluyorsa da birşey demeyeceksiniz artık ama neden dalga geçsinler ki onu anlayamadım sadece sürekli sende gördükleri için diyorlardır annesine hiç gitmiyor mu diye.

Kesinlikle yeğenlerinle ilgilenmenin yanlış anlaşılır bir tarafı yok. Sadece 21 yaşında olduğun içindir bu. Yani senin yaşındaki genç kızlar üniversiteye gidiyorlar, arkadaşlarıyla geziyorlar, kurslara gidip iş hayatına atılmaya çabalıyorlar. Nişan atmakta nişanlanmak kadar normal. Bence sana tuhaf gelen görüşler, gencecik kız neden kendi zamanını evde yeğenlerine bakarak geçiriyor, gibi bir görüştür. Tabi bu benim yorumum.

Bu seneye kadar bende bakıyordum meleklerime.
Yengem işten çıktı o bakıyor şimdi .
Bana da çok laf söyleyenler oldu dediğin gibi güldüler bile bende onlarla dalga geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…