Yeğenime bakmamin neresi Abes? :(

Evet kuzum haklisin :KK43:((((((( zoruma gitti artik Bu aksamdan sonra bunun bile lafini yapiyorlarsa pes artik.. Allaha havale ettim hepsini..

Demekki cevrenizdeki insanlar hep art niyetli böyle davraniyorlarsa. Hic takilma zorunada gitmesin sen güzel birsey yapiyorsun ve insanlar dalga geciyorsa onlarin ayibidir. Istedikleri kadar dalga gecsinler yada kinasinlar kendi baslarina gelince ah vah derler. Rabbim beterinden korusun; nisan atmakta kinancak hicbirsey yok herkesin basina gelebilir..

Kısmetin kapanacak gibi mantıksız bir şey olamaz ne alaka Allah'ın yazdığını senin yaptığın mı bozacak? ocuğa bakıyorsun diye neden kısmetin kapansın ki?
Aynen canim sacmaligin bu kadari iste bunuda gordum ya ben... :KK43: kimseyi takmayacagim artik istediklerini desinler.. Daha cok omrumu feda ederim gerekirse kime ne ki.. Yegenim canim kanim..

Nişan atalı cok olmadıysa öyle geliyorda olabilir ama etrafımızda cokta cahil insan var bilirim bu durumları.birinin düğününe hazırlanırsın seninkini ne zaman yapıyoruz derler,e artık sende yap bişeyler diyenler....bide senin yaşın daha cok küçükmüş takma kafana.bikere takma sonra öğreniyorsun tatlım,kim ne derse desin moduna geç oh hayatını yaşa :KK76:
Canim 6 ay oldu elbette kabul.ediyorum psikolojik olarak cok mu cok iyi degilim biraz daha zaman taslarin yerine oturmasi icin.. Ama boyle seyleri de alinganlik yapacak biri Degilim.. Ama artik Zoruma gitti ilk defa dedim kendi kendime yahu ben kotu biseymi yapiyorum diye.. Takmayacagim cok cok tesekkur ederim Sizin gibi iyi insanlar sayesinde

Dalga gecildigini anladigin an tika lafi agizlarina,bazi insanlara ses cikarmadikca tepene biniyorlar:KK59:

Demekki cevrenizdeki insanlar hep art niyetli böyle davraniyorlarsa. Hic takilma zorunada gitmesin sen güzel birsey yapiyorsun ve insanlar dalga geciyorsa onlarin ayibidir. Istedikleri kadar dalga gecsinler yada kinasinlar kendi baslarina gelince ah vah derler. Rabbim beterinden korusun; nisan atmakta kinancak hicbirsey yok herkesin basina gelebilir..
Malesef hepsi art niyetli acigini bulsakta konussak gozuyle bakiyorlar.. Ilginc cok ilginc.. Ama Allah buyuk bilene havale ettim.. Takmayacagim artik Kuzum..

Bende kuramiyorum iste o insanlara o kadar sinirliyim ki.. Sizlere gercekten yaptigim tuhafmi diye sormak istedim.. Nisanida attin amineye bakiyorsun oh annenin evindesin diyorlar cok zoruma gidiyor.. Gulerek diyolar bire daha cok sinirleniyorum :KK43:(

Bence hiiiic umursamayin. Aileniz ne düşünüyor. Yeğeninize bakmaniz onlar icin garip bi durum mu

Aynen oyle canim bizim kide ilk birde tatli gorsen o kadar sevimli ki.. Cok seviyoruz hepimiz.. Canim gorucu usulu cogunlukta ama severek olanda var.. Ama cogu eski kafa artik buna bugun kanaat getirdim.. Akrabami illallah cidden :KK43:

bizimkisi daha 1 bucuguna girmedi, yavas yavas konusmaya basliyor.
Ikinci sekerde yolda insallah kardes geliyor pasaya :21:
Allah her birine guzel kapilar acar insallah.
Bahtlari guzel yazilir.
Anladim canim, iste o yuzdendir kismetin kapanicak demeleri.
Goren evli sanir diye.
Takma sen kafaya kismetin seni nerde olsan bulur.

Bence hiiiic umursamayin. Aileniz ne düşünüyor. Yeğeninize bakmaniz onlar icin garip bi durum mu
Yok cok sukur canim aileden kimse oyle bisey demez.. aksine annem ozellikle hep takdir eder minel olmasa halim harap diye.. Birazda annem Icin bu sene evdeyim onada yardimci olayim acisindan.. Bir tek bi kac akraba densizleri Bunlari soyleyen komsularda cok takdir eder.. Sanirim takmayacagim artik o bir.kac kisiyide Allaha havale ettim. Canim cok sagol

Bence yaptiginiz dalga gecilecek degil takdir edilecek birsey,bir genc kiz olarak hem annenizin hemde ablanizin yukunu hafifletiyoruz..Bunun nisanla sözle alakasi ne?Kismet kapatacak degil acacak bi durum bu:KK9:

bizimkisi daha 1 bucuguna girmedi, yavas yavas konusmaya basliyor.
Ikinci sekerde yolda insallah kardes geliyor pasaya :21:
Allah her birine guzel kapilar acar insallah.
Bahtlari guzel yazilir.
Anladim canim, iste o yuzdendir kismetin kapanicak demeleri.
Goren evli sanir diye.
Takma sen kafaya kismetin seni nerde olsan bulur.
Ay masallah ne guzel :) bakalim ikincisi ilki kadar olucak mi.. Gozumuzde hepsi ayni olsada lk goz agrilari bir baska oluyor orasi kesin. Amin canim amin insallah ne guzel soyledin bahtlari.guzel olsun.insallah.. Aynen oyle canim haklisin artik kaale bile almayacagim. Tabikide oyle kismet ise olacaga care yok..

Bence yaptiginiz dalga gecilecek degil takdir edilecek birsey,bir genc kiz olarak hem annenizin hemde ablanizin yukunu hafifletiyoruz..Bunun nisanla sözle alakasi ne?Kismet kapatacak degil acacak bi durum bu:KK9:
Ah iste degilmi bende bunu anlamiyorum ya.. Sanki alisveriste parkta bulacak beni kismetim aaa cocuk var yaninda diyip uzaklasacak :) gulunc aslinda.. Cok tesekkur Ederim canim Allah razi olsun.. Elbette bende isterdim calismayi ama sirf anneme destek olmak yardimci olmak amacim. Onun duasinida aliyorsam gerisine artik takilmayacagim. Bunu ogrendim insanlar hep konusacak ben.naparsam yapayim..

Ay böyle saçma sapan insanlar için moral bozmayın allah aşkına. Ne demek kısmetin kaçar. Avm de kocamı kovalayacaktın çocuk olmasa. Seni bilen zaten biliyordur. Hem çok şanslısın evlenmeden bir çocuğa baktığım için. Valla ben çocuk altı değiştirmeyi bile internetten izleyerek öğrendim. Annem en son alt değiştirirken zaten bu bezler yok :) diş çıkardı internete koş. Niye yürümedi geçmi kaldı niye konuşmadı Bşde işgüzarlar toplanır benimki 1 yaşında konuştu benimki hastaneden geldi döndü ama mesela şimdi ikinci çocuğum olsa nekadar sakin olurum o süreçte olabilecek şeyler hakkında bilgi sahibiyim. Böyle insanlar başkalarının pozitif enerjisini emerek beslenir

Allah
Ah iste degilmi bende bunu anlamiyorum ya.. Sanki alisveriste parkta bulacak beni kismetim aaa cocuk var yaninda diyip uzaklasacak :) gulunc aslinda.. Cok tesekkur Ederim canim Allah razi olsun.. Elbette bende isterdim calismayi ama sirf anneme destek olmak yardimci olmak amacim. Onun duasinida aliyorsam gerisine artik takilmayacagim. Bunu ogrendim insanlar hep konusacak ben.naparsam yapayim..
Allah senden de razi olsun,biliyor musun ben anneme baktim hasta diye bi kac yil insan yuzu gormedim,tam en guzel zamanimda kalsaydim ben.kalirdim ama anne duasi aldim ya oyle mukemmel bir esim var ki suan Rabbime bin sukur simdi hep derim anacagimim dualari onu karsima cikardi diye..Sen bosver elalemi gül gec

Ay böyle saçma sapan insanlar için moral bozmayın allah aşkına. Ne demek kısmetin kaçar. Avm de kocamı kovalayacaktın çocuk olmasa. Seni bilen zaten biliyordur. Hem çok şanslısın evlenmeden bir çocuğa baktığım için. Valla ben çocuk altı değiştirmeyi bile internetten izleyerek öğrendim. Annem en son alt değiştirirken zaten bu bezler yok :) diş çıkardı internete koş. Niye yürümedi geçmi kaldı niye konuşmadı Bşde işgüzarlar toplanır benimki 1 yaşında konuştu benimki hastaneden geldi döndü ama mesela şimdi ikinci çocuğum olsa nekadar sakin olurum o süreçte olabilecek şeyler hakkında bilgi sahibiyim. Böyle insanlar başkalarının pozitif enerjisini emerek beslenir
Hay Allah razi olsun abla diyeyim size ablacim.. Kesinlikle oyle dimi.. Aynen oyle en azindan hepsi hakkinda on bilgi sahibi oldum.. Sevabinida aldiysam ne mutlu bana.. Masallah size de.. Ilkinde geneli oyle oluyor ama merak etmeyin ikincisinde artik ozguvenli bilincli bir anne olacaksiniz insallah.. Rabbim evladiniz bahtini guzel eylesin insallah.. Cocuk esittir hayat gercekten.. Amine ile hayata baglandim ben..

Allah

Allah senden de razi olsun,biliyor musun ben anneme baktim hasta diye bi kac yil insan yuzu gormedim,tam en guzel zamanimda kalsaydim ben.kalirdim ama anne duasi aldim ya oyle mukemmel bir esim var ki suan Rabbime bin sukur simdi hep derim anacagimim dualari onu karsima cikardi diye..Sen bosver elalemi gül gec
:KK43: gercekten mi cok gecmis olsun.. Bende son 6 aydir hayatimi yegenime adadim evdeyiz cogunlukla onu gezdirmem disinda.. Evde her isi ben yaparim gocunmam annem sadece mutfak kismi ile ilgilenir yemegi yapar.. Annemle arada cikiyorsak cikariz ablamin izin gununde.. Napalim uzayan parmak.bizden olsunda ablamlar rahata ersinde baska bisey istemem.. Konussun herkes sabir.. insallah bende mukafatini alirim. Icime sanki su serptiniz anne baba duasi ne onemli degil mi.. Anneniz yasiyor mu peki suan.. Masallah takdir edilesi..

Yok cok sukur canim aileden kimse oyle bisey demez.. aksine annem ozellikle hep takdir eder minel olmasa halim harap diye.. Birazda annem Icin bu sene evdeyim onada yardimci olayim acisindan.. Bir tek bi kac akraba densizleri Bunlari soyleyen komsularda cok takdir eder.. Sanirim takmayacagim artik o bir.kac kisiyide Allaha havale ettim. Canim cok sagol

Su noktada sizi sadece aileniz alakadar eder. Akrabalar hep konusur inanin. Yani yegeninize bakmiyor olsaniz da bi işte çalışıyor olsanız o zaman da farklı laflar duyardiniz. Bu böyle yani. Ki konularinizi da okudum. 2 nisan atmissiniz tam sinir akrabalarin ilgisini çekecek türden. Birakin konusup gitbet etsinler de biraz gunahlariniz hafiflesin :) ama cok da altta kalmayin arada lafı tıkın

Malesef..3 yil oldu vefat edeli.Onun agir bi hastaligi vardi.Hicbir sıkıntı sonsuza dek surmez,boyle iyi niyetle yapilan bir isi diline dolayanlardan zaten hayir gelmeZ,uzak durun daha iyi..

X