Yeğenime bakmamin neresi Abes? :(

Kizlar yasayan bilir ya.. Alinganlik yapmiyorum gercekten.. Insanlar cok kotu.. Ben neleri atlattim buna takilacak degilim..

Bence herkesin ' kismetini kapaticaksin' cumlesi batil inanctan felan degil.
Daha cok etraftakiler seni evli sanirlar, bilmezler bekar oldugunu begenme durumu olmaz ve boylece evlenemezsin gibisinden.

Bende cok duskunum yigenime.
Napalim sokagami atalim yigenimizi beni evli sanicak kimse bakmiycak diye?
Soranlara dile getiriyorsunz teyzesiyim diye daha ne yapilabilirki?

Sanırım nişan atmış olmanızın etkisini aslında siz üzerinizden atamamışsınız.
Ben okurken bunu sezdim.
Biraz farklı yorumluyor olabilir misiniz karşılaştığınız tepkileri?
Canim elbette atamadim 6 ay oldu.. Zor gunler yasadim kolay degil.. Ama gercekten alinganlik yapmiyorum annem bile soyledi bugun onun bile dikkatini cekmis bu etrafin dedikleri bakisi.. Farkli yansitmiyorum keske oyle yansitsamda sizin dusundugunuz gibi olsa :KK43:

Seni dışarıda bi erkekle görseler hiç kısmeti açılmış falan demezler. Bu sefer de acaba nişanı bunun için mi attı derler. O yüzden kulak asmayacaksın.

Bence herkesin ' kismetini kapaticaksin' cumlesi batil inanctan felan degil.
Daha cok etraftakiler seni evli sanirlar, bilmezler bekar oldugunu begenme durumu olmaz ve boylece evlenemezsin gibisinden.

Bende cok duskunum yigenime.
Napalim sokagami atalim yigenimizi beni evli sanicak kimse bakmiycak diye?
Soranlara dile getiriyorsunz teyzesiyim diye daha ne yapilabilirki?
Yanii degilmi cok tesekkur ederim beni cok iyi anlamissiniz.. Sokagami atalim o kadar seviyorum ki.. Canima sokasim var aksam lari uyumadan uyumaya annesini goruyor.. Cok da duskun bana.. Ama dediginiz gibi sizinde sanirim ondan kismetini kapar diyorlar

Seni dışarıda bi erkekle görseler hiç kısmeti açılmış falan demezler. Bu sefer de acaba nişanı bunun için mi attı derler. O yüzden kulak asmayacaksın.
Aynen oyle artik yasim ilerledikce olgunlastikca buna kanaat getirdim. Kendi bildiginden sasmayacaksin kimseye de kulak asmayacaksin. Ama neden uzuluyoruz hala iste.. Ama uzulmeyecegim kendime soz verdim Takmayacagim artik.

Yanii degilmi cok tesekkur ederim beni cok iyi anlamissiniz.. Sokagami atalim o kadar seviyorum ki.. Canima sokasim var aksam lari uyumadan uyumaya annesini goruyor.. Cok da duskun bana.. Ama dediginiz gibi sizinde sanirim ondan kismetini kapar diyorlar
İyi de sizi bilen zaten bekar olduğunuzu da bilir. Bilmeyen için zaten bir şey değişmez. Kaç kişi alışverişte tanışıyor ki?

Canım sen nişanlanıp ayrıldın ya belki alıngan davranıyorsundur. Bir insnaın yeğenine bakmasından daha normal birşey olamaz ben komşunun çocuğuna bakıyorum yani. Çok seviyorum onu. :)
Öyle ola bile hiç aldırış etme bırak ne düşünürlerse düşünsünler.
Canim ah canim keske alingan olsam senin dedigin gibi olsa.. Hasaa takdir edenler de var bu durumu.. Ama boyle yerenler de.. Buda zoruma gitmis demekki artik :KK43: degilmi canim sevilmezmi kendi canin gibi.. Haklisin cnm artik uzulup aldiris etmeyecegim. Terside olsa nasilsa gene birsey bulup konusacaklar.

Cevrenin zaten sacma sapan konusup dedikodu yapmaktan baska isi yoktur. Ne bakiyorsun sen onlara hic takilma bile. Istiyorsunki ablana destek oluyorsun yegenine bakiyorsun ne güzel. Bazi insanlar sadece konusmak icin konusuyorlar canim onlarida dinlemeyeceksin.

İyi de sizi bilen zaten bekar olduğunuzu da bilir. Bilmeyen için zaten bir şey değişmez. Kaç kişi alışverişte tanışıyor ki?
Yani aynen oylee.. Sanki alisveriste tanisip evlenecegim yada sokakta ah iste hepsi eski kafa cag bu cag ama... Insanlari anlamak zor Arkadasim..

Gayet doğal bir şey yeğeniniz sonuçta. Bizim millette şey algısı var hani bekar birinin yanında küçük bir çocuk olursa direkt onundur kafasıyla yaşadığı için kısmet kapatıcı olarak görüyorlardır,saçmalık işte...

Canim ah canim keske alingan olsam senin dedigin gibi olsa.. Hasaa takdir edenler de var bu durumu.. Ama boyle yerenler de.. Buda zoruma gitmis demekki artik :KK43: degilmi canim sevilmezmi kendi canin gibi.. Haklisin cnm artik uzulup aldiris etmeyecegim. Terside olsa nasilsa gene birsey bulup konusacaklar.

Kısmetin kapanacak gibi mantıksız bir şey olamaz ne alaka Allah'ın yazdığını senin yaptığın mı bozacak? ocuğa bakıyorsun diye neden kısmetin kapansın ki?

Bence kuruntu yapıyorsun.kimse yegeninle ilgilendiğin icin dalga Geçmez seninle.gecen olursada onuda adam hesabına almayıver bi zahmet

E tabi yigen bi baskadir.
Bizde ailecek uzerine titriyoruz, bide ilk olunca.
Cok tatlu oluyorlar:KK68:.
Gorucu usulu olarakmi yasaniyor sizin etrafinizdaki evlilikler?

Cevrenin zaten sacma sapan konusup dedikodu yapmaktan baska isi yoktur. Ne bakiyorsun sen onlara hic takilma bile. Istiyorsunki ablana destek oluyorsun yegenine bakiyorsun ne güzel. Bazi insanlar sadece konusmak icin konusuyorlar canim onlarida dinlemeyeceksin.
Evet kuzum haklisin :KK43:((((((( zoruma gitti artik Bu aksamdan sonra bunun bile lafini yapiyorlarsa pes artik.. Allaha havale ettim hepsini..

Bence kuruntu yapıyorsun.kimse yegeninle ilgilendiğin icin dalga Geçmez seninle.gecen olursada onuda adam hesabına almayıver bi zahmet
Canim cok haklisin oncelikle.. Ama keske kuruntu yapsam da sizin dediginiz gibi olsa keske.. Annemde benle beraber kiziyor artik.. Aynen oyle zaten cevremi o kadar daralttim ki.. Merhaba merhaba.. Gerisi olmaz..

E tabi yigen bi baskadir.
Bizde ailecek uzerine titriyoruz, bide ilk olunca.
Cok tatlu oluyorlar:KK68:.
Gorucu usulu olarakmi yasaniyor sizin etrafinizdaki evlilikler?
Aynen oyle canim bizim kide ilk birde tatli gorsen o kadar sevimli ki.. Cok seviyoruz hepimiz.. Canim gorucu usulu cogunlukta ama severek olanda var.. Ama cogu eski kafa artik buna bugun kanaat getirdim.. Akrabami illallah cidden :KK43:

Canim cok haklisin oncelikle.. Ama keske kuruntu yapsam da sizin dediginiz gibi olsa keske.. Annemde benle beraber kiziyor artik.. Aynen oyle zaten cevremi o kadar daralttim ki.. Merhaba merhaba.. Gerisi olmaz..
Nişan atalı cok olmadıysa öyle geliyorda olabilir ama etrafımızda cokta cahil insan var bilirim bu durumları.birinin düğününe hazırlanırsın seninkini ne zaman yapıyoruz derler,e artık sende yap bişeyler diyenler....bide senin yaşın daha cok küçükmüş takma kafana.bikere takma sonra öğreniyorsun tatlım,kim ne derse desin moduna geç oh hayatını yaşa :KK76:

Gayet doğal bir şey yeğeniniz sonuçta. Bizim millette şey algısı var hani bekar birinin yanında küçük bir çocuk olursa direkt onundur kafasıyla yaşadığı için kısmet kapatıcı olarak görüyorlardır,saçmalık işte...
Cok tesekkur ederim oncelikle beni anlayipta cevap yazdiginiz icin.. Aynen oyle gercekten insanlar ne kadar ilginc tuhaf.. Sanki alisveriste parkta tanisip evlenecegim.. Islah etsin hepsini ne yapsak hos gecinemeyiz..

X