Hayatım boyunca arkadaş seçme kriterlerim arasında en önemli sırada bu yer alır façali insanla dostuk kurmam ne yaparım ne yapanı olayların bizim lise zamanında kızların kolları doluydu kimi sevgilisi için kimi sinirden kimi bak ben üstünüm havası ama şunu bilsin ki o arkadaşlarıma sağda solda denk geldiğimde hep dövme yaptırmışlar koluna kız arkadaşımın biri bacaklarına bile atardı en son evlenirsem ne yaparım diye ağlıyordu.
O yeğenine söyle o faça lari görünce ay kız amma aşk acısı çekmiş ya da ayy amma güçlüymüş demiyoruz aksine uzak dur böyle tiplerden diyoruz kendi aralarında her neyin göstergesi ise o faça lar çok çok 4 sene sonra o lise bittiğinde onlar yüzünden ise bile alınmayacak üniversite de dışlanacak.
Ben üstünüm demek için yaptıysa gerer onu dışlayacak iki insan dövmekle kimse üstün olmaz.
Eğer aşk için yaptıysa çocuk anca ileride ya bi kız benim için şunu yaptı diye dalga gececek boşuna yapmasın ve yol yakınken dönsün henüz daha derin değilken dönsün o lise bittikten sonra bir iş yeri o faça için geri çevirdikten sonra hoşlandığı evlenmek istediği bey bunun için vazgeçtiği gün bu lafların değerini anlar ama çok geç olur
Konuyu tam okudum insanlar evde anne baba sevgi eksikliği varsa emin olun dışarıda arar bulamazsa da hırçın olur ya da kendini kapatır, eğer bu tarz çevresi varsa onu bu şekilde daha üstün görüldüğüne inandırmış olabilir bu kızın okulda ne yaşadığını kimse bilmiyor ve evet dışlanir çoğu yerde iş bile bulamaz bu gerçekleri duyması lazım duysun ki bilsin tamam psikolojisi bozuk biri bunu bende anlıyorum ama şunu sizde çok iyi biliyorsunuz ki anne baba sevgi eksikliği olan insan dışarıya her zaman daha meyillidir ben ileride şu olacağım bu olacağım gibi bir hedefi umudu olursa eğer zaten bunları yapmamak için çabalarŞunları yazmadan konuyu doğru bir şekilde okusaydınız? Kızın bir aile hayatı bile yok, annesini 16 aydır görmüyor, anneannesiyle yaşıyor ve bilmediğimiz birçok daha birçok şey vardor eminim... Siz kalkmış yok aşk acısı, yok kendini üstün görmek, kendini güçlü göstermeBahsediyorsunuz.
Konuşma ve çözüm olarakta "Herkes seni dışlayacak, iş bulamayacaksın, evlenemeyeceksın bu yara izleriyle" desin(!) Eminim çok çok işe yarayacaktır. Tebrikler.
Konuyu tam okudum insanlar evde anne baba sevgi eksikliği varsa emin olun dışarıda arar bulamazsa da hırçın olur ya da kendini kapatır, eğer bu tarz çevresi varsa onu bu şekilde daha üstün görüldüğüne inandırmış olabilir bu kızın okulda ne yaşadığını kimse bilmiyor ve evet dışlanir çoğu yerde iş bile bulamaz bu gerçekleri duyması lazım duysun ki bilsin tamam psikolojisi bozuk biri bunu bende anlıyorum ama şunu sizde çok iyi biliyorsunuz ki anne baba sevgi eksikliği olan insan dışarıya her zaman daha meyillidir ben ileride şu olacağım bu olacağım gibi bir hedefi umudu olursa eğer zaten bunları yapmamak için çabalar
ha bide annemde senin yaşadıklarının aynısı olmasada benzerini yaşamış hemde yanında sütten bile kesilmemiş olan kardeşine sahip cıkmak zorunda kalmış 4 yaşındayken, teyzesi şuan benim ananem canımızdan çok severiz ve annem cok mutlu cok güzel bir hayatı var çocukları eşi mükemmel teyzemde aynı şekilde yani hayatta seni güzel şeyler bekliyor inşallah takılıp kalma geçmişe geleceğine bakah be kuzum otur şükret böyle ananen böyle teyzen olduğu için bırak düşünmeyi onların yokluğu belki daha hayırlıdır senin için. İçindekileri dışına vur ama kendine zarar verme git kum torbası as odana vur sürekli spor yap tak kulaklıklarını koşuya çık banyoya gir ağla rahatla ama kendine zarar verme o can sana Allahın emaneti geçer bütün acılar gibi bu günlerde geçer ama bu yaşlar bidaha gelmez hayatına bak eğlenmene ders çalışmana bak kitap oku kendini geliştir hayattan beklentin neyse onu elde et
Üslup size göre yanlış olabilir bunu kabul ederim o halde konu sahibi yeğenine bunu okutmasın ama onu takip etsin okuldaki çevresi kim arkadaşları kim.Normalde bazı şeyleri insanların yüzüne çat çat söylemek işe işe yarayabılır, kendine getırebılır, iyi yöntemdir ve uygularım. Ancak bu durumdaki 15 yaşında ergen kız çocuğu için aynı şeyleri düşünmüyorum böyle yerin dibine sokup çıkararak söylenmez.
Maşallah size hiçbir konudan eksik kalmiyorsunuzİçini rahatça dökememiş çocuk.
Dışarıya iyi sakin ,bu çok güzel ama içinde fırtınalar kopuyor çocuğun.
Tedaviye devam.
Maşallah dikkatinizi çekmişimMaşallah size hiçbir konudan eksik kalmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?