Yeğenim başka adamdanmış! (Olayların devamı)

Herkes anne olamıyor malesef Allah ablanızı ıslah etsin inşallah yanlışlarını anlar ve evlatlarına döner ne kadar kötü olursa olsun annenin yerini kimse tutamaz çocukların gözünde

Allah yardımcıniz olsun çok zor bir durum. Ama bide ablanıZi dinlemeyi denediniz mi? Ya da küçük yegeniniz isteyerek değilde ya bi tecavüz sonrası olduysa ki boyle bi durumda bi bayanin akil sağlığı tabiki yerinde olamaz düşündünüz mu?
Teşhisi koyan arkadaş nasıl biri ki ablanizi dinlemeden yargiliyor ve onun geleceği hakkında yorumlar yapabilir enteresan.
Anne değilim bilemem belki ama bir anne evlatlarını bırakıp gidebiliyorsa altında yatan çok ciddi problemlerde olabilir.
Tabi siz ablanizi herkesten iyi tanıyorsunuz

Emira SY ne iyi teyzesin allah razı olsun çocuklar için çok üzüldüm ama sizin gibi akrabaları oldukları için şanslılarda eminim en az yara ile atlatırlar allah yardımcınız olsun sağlık versin hayırlı doğumlar diliyorum size de

aklı başında bi insan bunu yapabilir miydi sizce.
Aklı başında olup olmadığına anlatılan aracılığı ile ancak siz ve ben karar verebiliriz. Kadının yaptığı doğru değil diye sabaha kadar aynı fikri savunurum sizinle. Lakin şu var ki kadın ne yaşadı kimseye anlatamadigi ne derdi vardi. Belki tecavüze uğradı. Yani olay kadının yanlışyapmasi degil psikologun mesleği aykırı yapması

Benimde yakın akrabam var.kadın çok kez kocasını aldattı.bi tek çocuklar kocasından yani.ama Ada'm onu okadar seviyorki anlamadım büyümü yapmış ne yapmış.adam kaç defa yakaladı ayrılmadı ama kadın bir defa intihar etti onu biliyorum.oğlunun psikolojisinde bozdu.okadar tertemiz çocuk sinir hastası oldu yaşı büyük gerçi ama çok değişti.ama kadın varya bi görsen Sefa sürüyo altında araba dört yana geziyor.estetik yaptırdı 2kere mi desem 3mü desem.birde 50küsür yaşlarında duymayanda kalmadı yediği naneleri.gel görki hiç birşey olmadı uslanmadıda.kadına çok uyuz oluyorum.o pisliği yerken oğlunun yuvasını bile yıkmaya çalıştı ama oğlu annesine haşa Allah bir dese inanmıyor.çünkü annesine olan güveni bitmiş.sonrada ağlıyo kafın benim oğlum neden böyle bana değer vermiyor diye.kocasıda karısına laf söyletmiyor.oğlu bile az tartışsa annesiyle hemen oğluyla kavga ediyor.ya diceğim size her o pisliği yapan ölseydi öldürülseydi ohooo

Bir psikolog bireyi kazanmayi kazandirmayi hedef almali. Nasil boyle umitsz vaka olarsk konusmus anlamadim. Zaten ablandwn ne cocuklsra ne de size hayir gelir bu saatten sonra. O kaderini cizmistir.

Niye böyle bişey yazdınız anlayamadım...kimse dedikodu yapmıyor burda...tavsiyesi olan tavsiye veriyor,olmayan destek veriyor...konu sahibi de içini dökmek istemiş olamaz mı...çok garip geldi yorumunuz...

Yav sosyopatlara bilim insanları "manyak" diye bir tanı konmazken, besbelli karakter bozukluğu yaşayan bir kadına bu acımasızlık neden?
Ablanızın tedaviye ihtiyacı var. Ha tedaviye yanaşmaz o ayrı ama öyle poponun üzerinden "delirecek, olmadı ölecek" diye teşhis koyulmaz.
Belki kadın ileride bir gün değişecek? İnsan tabiatı hayatta kalmaya yöneliktir ve insanoğlunun hayatta kalmak için hangi durumlardan kurtulabileceğini evimizde sıcacık yatağımızda bizler tahmin edemeyiz.
Ama titri psikolog olan biri bilmeli.
Tarih seri katliamcıların hapisten çıktıktan sonra manastıra kapandığı örneklerle dolu. Hastalık da hatalar da iyileşmek de insanlar içindir.
Size de yeğenlerinize de geçmiş olsun.
Ama ben olsam yeğenimi kendine doktor denen o şahsa teslim etmezdim.

Pedagog dediğin kişinin belgelerini bi kontrol et sahte doktor gibi görünüyor senin anlattığın kadarıyla

Yukarda yazdığın şeyleri psikoloji bilimiyle uğraşan hiç kimse söylemez.

Çocukları başka bi uzmana götür bence

Psikologlar doktor değildir.
Sizinkinin psikologluğundan da şüpheliyim.
Çünkü şu tartışma götürmez bir ruh sağlığı prensibidir: Danışanla görüşmeden tanı konulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…