Yeğenim başka adamdanmış! (Olayların devamı)

Enıstenız nasıl bırı bılmıyorum ama bu durum karsısında kardesınızın can güvenliği de tehlike de bulunabilir.En azından yerını yurdunu tespıt etmenızde fayda var gıbı.

Çok tesekkur ederim desteğin için... ben polikistik over hastasiyim, evlendigimde iki yila yakin çocuk sahibi olamadim. Zannediyordum ki bir gün hamile olursam dünyanın en mutlu insani olacağım. Şuan ablamın bencillikleri yüzünden mutlulugumu bile yaşayamıyorum. İnşallah rabbim benim evladimi korusun çünkü simdi bunca derdin arasında bir de benim yuzumden ona birsey olursa asla kendimi affetmem.. Güçlü olmaya çalışıyorum, kafama takmamaya çalışıyorum. İnşallah basarabiliyorumdur...

Ablamın tehlikeli olduğu konusunda tespitiniz çok yerinde. defalarca intihara kalkışmış biri evet gerçekten tehlikeli biri. Sinirlendiği zaman hepinizi öldürürüm diye tehditler savuran biri ve bununla ilgili eniştem bile polise şikayette bulunup uzaklaştırma kararı aldırdı ablama karşı.

Hatta bir kac kere kulaklarımla duydum, gerekirse 3 çocuğumu da keserim ama suna suna vermem dedi.. (bazen kocasını bazen annemi kast ederek)

Enıstenız nasıl bırı bılmıyorum ama bu durum karsısında kardesınızın can güvenliği de tehlike de bulunabilir.En azından yerını yurdunu tespıt etmenızde fayda var gıbı.

Eniştem asla ablama bu güne kadar bir tokat bile vurmuş bir insan değil. Onu korumak için söylemiyorum karakteri boyle. Tabi ki bunlar bir anlık sinirle cinnet anıyla olabilecek şeyler. Biz zaten ablamın kayıp olduğuna dair karakola bildirdik. Polisler ablamı bulmuşlar ablam adres bildirmek istememiş bir arkadasında kaldığını söylemiş ve bildiğim kadarıyla sığınma, koruma filan da talep etmemiş..

Durumunuz cok cok zor, ne desek bos. Yasamayanin bilemeyecegi turden sikintilar bunlar. Umarim hersey yoluna girer

Durumunuz cok cok zor, ne desek bos. Yasamayanin bilemeyecegi turden sikintilar bunlar. Umarim hersey yoluna girer

Allah razı olsun.. umarım hic kimse boyle birsey yasamaz. Herkesin imtihanı kendine zordur elbet ama ortada cocuklar olunca gerçekten akan sular duruyor.. Rabbim bize de en doğru kararları vermeyi, en doğru adımları atabilmeyi nasip etsin bu saatten sonra...

ablanızın hastalığı nedir? psikolog nasıl böyle net konuşabiliyor?

ablanızın hastalığı nedir? psikolog nasıl böyle net konuşabiliyor?

Açıkçası daha önce hic psikologa gitmemiştim ve bir psikoloğun boyle birsey söyleyeceğini ben de beklemiyordum. O anki ruh halimle de bunu ona sormak aklıma gelmedi..

Kadın da anlattıklarım karşısında dehşete kapılmış gibiydi. Ben randevuya giderken kendi kendime telkin veriyordum. Kim bilir bu kadın ne olaylar görmüştür nelere şahit olmuştur ablamdan bin beteri vardır benim derdim belki dert bile değildir diye düşüne düşüne gitmiştim. Hatta bu forumda ilk defa konuyu açtığımda da ayni ruh haliyle açmıştım. Galiba biz olayların içinde yasarken bazı şeyleri normallestirmisiz, farkedememisiz bilmiyorum..

açıkçası gittiğiniz psikologun diplomasından şüpheliyim ben.

olay sosyal açıdan evet çok kötü, çok trajik. ama özeti şu. iki çocuğu olan bi kadın kocasını aldatıp başka bi adamdan çocuk yapıyor. eee? tamam ayıp, yanlış, kınayalım ama eee? burada ablanın kendini öldürmesini veya cinayete kurban gitmesini gerektirecek bi durum yok ki? hani şizofren olur vs anlarım ama öyle bi durum da yok.

Herkese ayni şeyi söyleyip duruyorum ama olay sadece bu değil. 15-20 yıllık yaşanan birikmişlere dayanarak bunları söyledi. Bu forumda zaten ara ara bazı ayrıntıları verdim ama bastan sona herşeyi de anlatmadım tabiki. Doktora ablamla ilgili kendimi bildim bileli yaşadığım şahit olduğum herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım ve sonuç bu oldu. Aldatma kısmı sadece olayların en son patlama noktası yani anlayacaginiz...

ne diyelim o zaman geçmiş olsun. geçmişe değil geleceğe bakın. ablanızdan haber alamıyosunuz bildiğim kadarıyla. bunun için çabalamak da gereksiz şu an için. çocuklara odaklanın.

ne diyelim o zaman geçmiş olsun. geçmişe değil geleceğe bakın. ablanızdan haber alamıyosunuz bildiğim kadarıyla. bunun için çabalamak da gereksiz şu an için. çocuklara odaklanın.

Tesekkur ederim. İnşallah cocuklar konusunda basarili olabiliriz. Psikolog ve avukatla görüştükten sonra bir yolunu bulup onun karşısına çıkacağım inşallah. Ama hesap sormak veya bahanelerini dinlemek için değil, sadece tedavi olmadan bir daha onunla eskisi gibi olamayacagimizi, tedavi olmak isterse hastane masraflarına destek olacağımı, ayrica bir çocuk daha yapıp başımıza bırakmasını istemediğimizi, eğer ki tüplerini bağlatma operasyonu olmayı düşünürse yine maddi olarak destek olacağımı söyleyeceğim. Mahkemede de onun aleyhinde bile olsa bildiğim herşeye şahitlik yapacagimi söyleyeceğim...

valla ılk konunuda okumustum ve hayret ıcınde kalmıstım bence senın gbı bır teyzelerı oldukları için cok sanslılar ilgileniosunuz en azındann daha kötü olabılır di o ablan olacagıda elime gecırmıyım

Bu bılgılerı telefonla mı alınmıs.. Eger oyleyse baskı altında ıyı oldugunu bıldırmıs bıle olabilir.

Bu bılgılerı telefonla mı alınmıs.. Eger oyleyse baskı altında ıyı oldugunu bıldırmıs bıle olabilir.

Hayır karakola gelmiş canım. Zaten polisler de telefonla ulaşamamış. Onunla bağlantılı birini tespit etmişler sorgulamislar, o kişi de daha sonra ablamı görünce polisler seni arıyor karakola git demiş. Ablam da gitmiş sonuçta reşit özgür bir kadin. Polisler zorla git çocuklarına analık yap diyemezlerya...

Psikolog mu dedi bunlari?
Birakin Allah askina boyle birine cocuk psikolojisi emanet edilmez.
Baska bir psikologa goturun cocuklari lutfen!!!

Çok üzüldüm bu durum benimde aklımda kalmıştı iyiki haber verdin bize o çocuklara çok üzülüyorum allah size sabır versin inşallah siZde çocuklarda çok mutlu olursunuz ne diyim kıyamam onlara yaa ne babadan hayır gördüler ne anadan. Peki ya ablanız onu hiç Aramayacakmısınız belkide onunda bir tedaviye ihtiyacı vardır belki enişteniz yanında değil diye piskolojik olarak çökmüştür ve başka yollara başvurmuştur. Off vala ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzülüyorum içinizi ferah tutun herşeyin hayırlısı inşallah ya

son cümleler konu sahibine sanırım.

Ablanızın kaçışı bana yegeninizin babası sizi şok edecek bir isim olacak izlenimi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…