- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.141
Bebim iş yerim eve 7 kmIsyerinden eve gelene kadar kac adim yapiyosun peki
Bugün sadece 2 tane kahve içtim ikisi de sabahbenim için şok etkisi
Eğer sorun oluyorsa çıkabilirim gruptanNapcaz peki adimı nasıl saycaz
Sen de leslie yapsana arkadas attı onunla adımlar tamamlanıyormuş herhaldeeEğer sorun oluyorsa çıkabilirim gruptan
Doydum ama hastayım iştahım çok yok bununla da ilgili olabilir :)Sen de benim gibi doymaya çalışıyorsun.. Doydun mu merak ettim.. Kalsiyum, protein, karbon.. Dengeli olmuş senin az yemene rağmen.. Cumaya kadar sıkcaz dişimizi..
Teşekkür ederim canım benim hastayım çok iştahım yok açıkcasıAfiyet olsun canım
Aksam az olmus
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım benim hastayım çok iştahım yok açıkcası
Teşekkür ederim..bilmem ben saat 6 da kalktım bugün oturduğumda akşam dokuzdu..işiniz ayakta mi nasıl bilmiyorumBu kadar adımı 3 saatlik ev temizliğinden mi yaptın. Ben işten geldim, yemek ye topla, ödev yaptır kısmından ssonra şu saate kadar mutfak işi yaptım. Bu kadar hareket edemedim. Tebriksss.
Leslie 2 hafta kadar yaptım, şuan başka vidyolardan başka egzersizler yapıyordum ama onu da gözümle alakalı bi sorundan çok fazla yapamam toparlanana kadarSen de leslie yapsana arkadas attı onunla adımlar tamamlanıyormuş herhaldee
Yo ne sorunu Bnde çoğu zmn dışarı çıkmıyorum evdeki adımlarımSpor yapmadan eklediğimiz adımda sorun oluyor mu M MissHayaLet ben diğer günler sipariş yapınca bugün mecbur ev temizliği yaptım
Yok canım neden olsunSpor yapmadan eklediğimiz adımda sorun oluyor mu M MissHayaLet ben diğer günler sipariş yapınca bugün mecbur ev temizliği yaptım
İyiymiş bende öyle yapayım.Oldugun yerde yürükuzenimle telde dedikodu yaparak tamamladım
Gözündeki rahatsızlık daha önemli ne zaman iyi olursan o zaman yaparsın zorlama canımLeslie 2 hafta kadar yaptım, şuan başka vidyolardan başka egzersizler yapıyordum ama onu da gözümle alakalı bi sorundan çok fazla yapamam toparlanana kadar
Hmm..arkadaş sorunca acaba öyle sayılmiyor mu dedim..Yo ne sorunu Bnde çoğu zmn dışarı çıkmıyorum evdeki adımlarım
Geçmiş olsunDoydum ama hastayım iştahım çok yok bununla da ilgili olabilir :)