- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.161
Ben hep oturuyorumTeşekkür ederim..bilmem ben saat 6 da kalktım bugün oturduğumda akşam dokuzdu..işiniz ayakta mi nasıl bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep oturuyorumTeşekkür ederim..bilmem ben saat 6 da kalktım bugün oturduğumda akşam dokuzdu..işiniz ayakta mi nasıl bilmiyorum
Tamam canım devammmYok canım neden olsun
Ben de hiç oturamiyorumBen hep oturuyorum
Bende katılmak istedim dün diyete başlama kararı aldım bu gün ilk günümdü. grubunuzu görünce katılmak istedimB babypink00 sen de kimsin
Benim için de öyle oldu vallaBoşver geçmiş geçmişte kaldı
Alta alta yazınca çok olmuşAdımlar
5600
30 dk lesie yarım yamalak biraz
Sabah
Kahve
Öğle
Leblebi
Galeta
Akşam hakkını verdim
1 tabak salata
4-5 sarma
6-7 ad Antep fıstığı
Bir dilim çikolata
1 avuç çekirdek
3 kaşık nar
Çeyrek muz
Neyseki yatmaya geçtim yoksa devam edecektim galiba
Herkese iyi geceler sabah bol eksili bir gün olsun inşallah
Yav salep dediğin süt. Sütlaç da şekerli süt pankek minicik ve yumurtasız. Emziriyom ben olsun o kadar pankeki ekmek niyetine sayalım ekmek yemediydim. Dedi veeee kiloları veremediiiOh pankek, salep, sütlaç.. Ne varsa yemişsin. Kaçamağı günde 1e düşürmekle işe başlayabilirsin. Porsiyonda 1 kibrit kutusunu geçmemeli canım çekti ama yimeycem
Bende fark ettim bian utandımAlta alta yazınca çok olmuş
Merhaba ilk sayfada kurallar yazıyor baktınız mı E Elif_Eylul kaptanımız dönüş yapacaktırBende katılmak istedim dün diyete başlama kararı aldım bu gün ilk günümdü. grubunuzu görünce katılmak istedim
Bı dahakine yan yana yazBende fark ettim bian utandım
Kesinlikle öyle yapacağım hatta boşluk bile koymasam daha iyi galibaBı dahakine yan yana yaz
Ya bazen kaçırıyoruz illaki ben bugün çok zorlandım ama diyet dışına çıkınca bir haftada anca toparlıyorum..motivasyonu toplayıp devam dicez ...Kesinlikle öyle yapacağım hatta boşluk bile koymasam daha iyi galiba
İlk sayfa da kurallar ve form var uyarsa formu doldurup kendinizi tanitirsaniz hepimiz sizi tanımış oluruz.Bende katılmak istedim dün diyete başlama kararı aldım bu gün ilk günümdü. grubunuzu görünce katılmak istedim
Emziriyorsan işler değişir. Çok acıktırıyor emzirmek.Yav salep dediğin süt. Sütlaç da şekerli süt pankek minicik ve yumurtasız. Emziriyom ben olsun o kadar pankeki ekmek niyetine sayalım ekmek yemediydim. Dedi veeee kiloları veremediii