-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.161
Ben hep oturuyorumTeşekkür ederim..bilmem ben saat 6 da kalktım bugün oturduğumda akşam dokuzdu..işiniz ayakta mi nasıl bilmiyorum
Tamam canımYok canım neden olsun
Bende katılmak istedim
Benim için de öyle oldu vallaBoşver geçmiş geçmişte kaldı
Alta alta yazınca çok olmuşAdımlar
5600
30 dk lesie yarım yamalak biraz
Sabah
Kahve
Öğle
Leblebi
Galeta
Akşam hakkını verdim
1 tabak salata
4-5 sarma
6-7 ad Antep fıstığı
Bir dilim çikolata
1 avuç çekirdek
3 kaşık nar
Çeyrek muz
Neyseki yatmaya geçtim yoksa devam edecektim galiba
Herkese iyi geceler sabah bol eksili bir gün olsun inşallah
Yav salep dediğin süt. Sütlaç da şekerli sütOh pankek, salep, sütlaç.. Ne varsa yemişsin. Kaçamağı günde 1e düşürmekle işe başlayabilirsin. Porsiyonda 1 kibrit kutusunu geçmemelicanım çekti ama yimeycem
MerhabaBende katılmak istedimdün diyete başlama kararı aldım bu gün ilk günümdü. grubunuzu görünce katılmak istedim
Kesinlikle öyle yapacağım hatta boşluk bile koymasam daha iyi galibaBı dahakine yan yana yaz
Ya bazen kaçırıyoruz illakiKesinlikle öyle yapacağım hatta boşluk bile koymasam daha iyi galiba
İlk sayfa da kurallar ve form var uyarsa formu doldurup kendinizi tanitirsaniz hepimiz sizi tanımış oluruz.Bende katılmak istedimdün diyete başlama kararı aldım bu gün ilk günümdü. grubunuzu görünce katılmak istedim
Emziriyorsan işler değişir. Çok acıktırıyor emzirmek.Yav salep dediğin süt. Sütlaç da şekerli sütpankek minicik ve yumurtasız. Emziriyom ben olsun o kadar pankeki ekmek niyetine sayalım ekmek yemediydim. Dedi veeee kiloları veremediii