Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adımlar
5600
30 dk lesie yarım yamalak biraz
Sabah
Kahve
Öğle
Leblebi
Galeta
Akşam hakkını verdim
1 tabak salata
4-5 sarma
6-7 ad Antep fıstığı
Bir dilim çikolata
1 avuç çekirdek
3 kaşık nar
Çeyrek muz
Neyseki yatmaya geçtim yoksa devam edecektim galiba
Herkese iyi geceler sabah bol eksili bir gün olsun inşallah
E Elif_Eylul

M MissHayaLet

Alta alta yazınca çok olmuş

Oh pankek, salep, sütlaç.. Ne varsa yemişsin. Kaçamağı günde 1e düşürmekle işe başlayabilirsin. Porsiyonda 1 kibrit kutusunu geçmemeli canım çekti ama yimeycem
Yav salep dediğin süt. Sütlaç da şekerli süt pankek minicik ve yumurtasız. Emziriyom ben olsun o kadar pankeki ekmek niyetine sayalım ekmek yemediydim. Dedi veeee kiloları veremediii

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle yapacağım hatta boşluk bile koymasam daha iyi galiba
Ya bazen kaçırıyoruz illaki ben bugün çok zorlandım ama diyet dışına çıkınca bir haftada anca toparlıyorum..motivasyonu toplayıp devam dicez ...

Bende katılmak istedim dün diyete başlama kararı aldım bu gün ilk günümdü. grubunuzu görünce katılmak istedim
İlk sayfa da kurallar ve form var uyarsa formu doldurup kendinizi tanitirsaniz hepimiz sizi tanımış oluruz.

Yav salep dediğin süt. Sütlaç da şekerli süt pankek minicik ve yumurtasız. Emziriyom ben olsun o kadar pankeki ekmek niyetine sayalım ekmek yemediydim. Dedi veeee kiloları veremediii
Emziriyorsan işler değişir. Çok acıktırıyor emzirmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…