- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.501
Tamam akşama yokumgörüyorum tabisiii
aslında günde 3 tane içiyorum ama bu ara kötü etkiliyor beni o yüzden azaltıcam belli süre
yaaşşş gidiyorrrrr tabi 2 yıl diye düşündük. Ama eşim bu ara diyo yapsak mı bi bebek2 sene olsun iyi düşün
İşe donsuz gelmeme gibi bir özelliğim varTemkinli olmak lazım
Düşme kız sen gez dolaş beni dinleyaaşşş gidiyorrrrr tabi 2 yıl diye düşündük. Ama eşim bu ara diyo yapsak mı bi bebektabii ki onun tuzağına düşmücem
Susakne zaman banlancam acabahep saçma şeyler yüzünden banlandım
kuzenimde diyoo sakınnn inanma düşme tuzağına, ama bence eşimde şakasına diyorDüşme kız sen gez dolaş beni dinle
Her şakanın altında bir gerçek vardırkuzenimde diyoo sakınnn inanma düşme tuzağına, ama bence eşimde şakasına diyor
hayır yani hep suçsuzum, 1 kere oldu daha da bu 2 olcakSusakbizde hep harika şeyler yüzünden
Tebrik ederim benim kaç 3 mu 4 mu saymadım ,hayır yani hep suçsuzum, 1 kere oldu daha da bu 2 olcak
yani desem tamam yapalım derHer şakanın altında bir gerçek vardır
İnanmayani desem tamam yapalım der
ama sen 2015 girişlisin, ssk gibi olduTebrik ederim benim kaç 3 mu 4 mu saymadım ,
İlk olacak olursa eğerne zaman banlancam acabahep saçma şeyler yüzünden banlandım
kanar mıyım kendimi tam anlamıyla hazır hissetmem lazım. bir daha asla böyle olamıcamİnanma
Hah alirsin sskyiama sen 2015 girişlisin, ssk gibi oldu
ne zaman banlancam acabahep saçma şeyler yüzünden banlandım
Afferimkanar mıyım kendimi tam anlamıyla hazır hissetmem lazım. bir daha asla böyle olamıcam