- 9 Ağustos 2016
- 6.577
- 21.466
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.521
Bana takıldı o zmnHah alirsin sskyicprs takılı bizde mobese şak diye yakalıyor 5 seneden fazla olanlara cprs takıyorlar
He biz hep haklı sebepten gittik zaten11 aydır burdayım hic banlanmadım
Banlanırsam vardır bir haksızlık
Kalp çarpıntısımı oldufifty fifty bildinkahveyi azaltma kararı aldım
bir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandımHe biz hep haklı sebepten gittik zaten
Ana ben kimseye beğenmedim atmadımbir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandım
yok anksiyeteyi tetikliyor bence bi de midem de sanırım reflü var onu tetikliyor. Kötü oluyorum telaşa kapılıyorumKalp çarpıntısımı oldu
Tirbiyisiz nidin ittinbir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandım
Oda yenimiymişbir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandım
Türk kahvesi yapıyor bazen Bnde de reflü gibi biraz azalt rahatlarsınyok anksiyeteyi tetikliyor bence bi de midem de sanırım reflü var onu tetikliyor. Kötü oluyorum telaşa kapılıyorum
Aman teleş yapma bendede var o simdi ölcem şimdi ölcem diye diyeyok anksiyeteyi tetikliyor bence bi de midem de sanırım reflü var onu tetikliyor. Kötü oluyorum telaşa kapılıyorum
polemiğe girince çokzevkliAna ben kimseye beğenmedim atmadım
bilmem ki kötü bişey de dememiştim hee,Oda yenimiymiş
Kız sende daha yeniymişsin heebir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandım
he işte ondan nefesim daralıyo aha diyorum o gün bugünmüşAman teleş yapma bendede var o simdi ölcem şimdi ölcem diye diye
Girdik mi kız o da nepolemiğe girince çokzevkli
bilmem ki kötü bişey de dememiştim hee,
Yok olmuyor ölmüyorsun sürunuyosun ama anliyorum senihe işte ondan nefesim daralıyo aha diyorum o gün bugünmüş