- 9 Ağustos 2016
- 6.577
- 21.466
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.521
Kırklareline kar yağmış oranın soğuğu geldi sanırım bildiğinn buzzz buralaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana takıldı o zmnHah alirsin sskyi cprs takılı bizde mobese şak diye yakalıyor 5 seneden fazla olanlara cprs takıyorlar
He biz hep haklı sebepten gittik zaten11 aydır burdayım hic banlanmadım
Banlanırsam vardır bir haksızlık
TakılmistirBana takıldı o zmn
Kalp çarpıntısımı oldufifty fifty bildin kahveyi azaltma kararı aldım
bir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandımHe biz hep haklı sebepten gittik zaten
Ana ben kimseye beğenmedim atmadımbir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandım
yok anksiyeteyi tetikliyor bence bi de midem de sanırım reflü var onu tetikliyor. Kötü oluyorum telaşa kapılıyorumKalp çarpıntısımı oldu
Tirbiyisiz nidin ittin çik iyipbir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandım
Oda yenimiymişbir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandım
Türk kahvesi yapıyor bazen Bnde de reflü gibi biraz azalt rahatlarsınyok anksiyeteyi tetikliyor bence bi de midem de sanırım reflü var onu tetikliyor. Kötü oluyorum telaşa kapılıyorum
Düşünce yokTirbiyisiz nidin ittin çik iyip
Aman teleş yapma bendede var o simdi ölcem şimdi ölcem diye diyeyok anksiyeteyi tetikliyor bence bi de midem de sanırım reflü var onu tetikliyor. Kötü oluyorum telaşa kapılıyorum
polemiğe girince çokzevkliAna ben kimseye beğenmedim atmadım
bilmem ki kötü bişey de dememiştim hee,Oda yenimiymiş
BilemiyorumHe biz hep haklı sebepten gittik zaten
Kız sende daha yeniymişsin heebir kere üst üste beğenmedim attım diye banlandım
he işte ondan nefesim daralıyo aha diyorum o gün bugünmüşAman teleş yapma bendede var o simdi ölcem şimdi ölcem diye diye
evettKız sende daha yeniymişsin hee
Girdik mi kız o da ne uslu uslu durdum halbukipolemiğe girince çokzevkli
bilmem ki kötü bişey de dememiştim hee,
Yok olmuyor ölmüyorsun sürunuyosun ama anliyorum senihe işte ondan nefesim daralıyo aha diyorum o gün bugünmüş