- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.381
He benimki de çok gazliydi kucakta duruyordu sipaKolik birde düşün yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He benimki de çok gazliydi kucakta duruyordu sipaKolik birde düşün yani
B hangi sinf e mi
Benimki kucakta yalanmaya başlıyor aç diyorum memeyi dayiyorum meğerse gazı olunca meme daha çok istermis aç olduğuna değilmişHe benimki de çok gazliydi kucakta duruyordu sipa
Yok benim 6.doktor olunca dogurana kadar .
Sabit olmadı
Spor benim için aşk çünkü tek deşarj olduğum stres attığım yer .Güvenli liman gibi
Evet daha çok kucak istiyor o da çok zorBenimki kucakta yalanmaya başlıyor aç diyorum memeyi dayiyorum meğerse gazı olunca meme daha çok istermis aç olduğuna değilmiş
Ay beynim yanmıs sanırsamB hangi sinf e mi
Dikkatli ol sende hasta olmada cocugun varcanım hiç bişi istemiyor uykusuzluk yorgunluk
biraz leblebi
1 tane baharatlı galeta yedim
Ay beynim yanmıs sanırsam
Dur dur ehliyetim gelsin de cenemle alırım ben o arabayı
Normal bu ama45 dk yürüdüm sonuç hüsran resmen
Eki Görüntüle 3176182
bitçi çayı bol su falan ayakta kalamaya çalışıyorum hastane hastane kokusu beni mahvediyor kendime gelemiyortum günlerdir başım ağrıyor burnuma hala hastane kokuus geliyor bebeyide kendimide en az 5 kere yıkadım ya kıyafetleri öyle ama çıkmıyor sankiYorgunluktan canım hasta olmada
Senin ki A o zmn
He motorSenin ki A o zmn
ben daha çok olur diye umuyordum uuzn zamandur yürümüyorum evde video ile bişiler yapıyorum demekki 2 saat falan yürümek lazım o adımlaa ulaşmayaNormal bu ama
Orası çok karışık6 6 6 mı ne diyorsun
Benimde T traktörHe motor
Aynen canim 8bin adim atmak icin 45dk yetmezben daha çok olur diye umuyordum uuzn zamandur yürümüyorum evde video ile bişiler yapıyorum demekki 2 saat falan yürümek lazım o adımlaa ulaşmaya
Var var ebenBugün iki yüzden fazla mesaj yazdım ödül vardır herhalde