Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak diğer yönlerine hiçbirşey demem
Ama bu sonucta 2mizin yani Anne herşeyi yapar mantığı var psikoterapirilik bence ama kabullenmezler
Ben biraz toparlim kendim gideceğim yoksa hiç iyi hissetmiyorum
Onlara göre öyle canım eve para getirince babalık oluyor o kadar yeter başka birşey bekleme

Bak diğer yönlerine hiçbirşey demem
Ama bu sonucta 2mizin yani Anne herşeyi yapar mantığı var psikoterapirilik bence ama kabullenmezler
Ben biraz toparlim kendim gideceğim yoksa hiç iyi hissetmiyorum
Cok fazla beklenti icine girme yıpratır seni

Minik kuş nasılsın diyim
Ehliyetin hayırlı olsun diyim
Güzel güzel volvolar al diyim
Hatta ehliyeti yükselt E sınıfı yap 🚛 kullan diyim 🤣🤣🤣
:63::63::63::63::63:
Sağol tesekkurler amin inşallah neden olmasın otobus soforu olcam büyüyünce

Minik kuş nasılsın diyim
Ehliyetin hayırlı olsun diyim
Güzel güzel volvolar al diyim
Hatta ehliyeti yükselt E sınıfı yap 🚛 kullan diyim 🤣🤣🤣
🧿🧿🧿🧿 Bence byi kullansın gerisine gerek yok kocasından alırsa arabayi:eek::eek::eek::eek::eek:

Onlara göre öyle canım eve para getirince babalık oluyor o kadar yeter başka birşey bekleme
Birde kuzu vitamin takviyesi var onları boşunami alıyormuş. Enerji olsun diyeymis yani kendi yiyip içip yatacak karnı tok üstü temiz misali
Ben yemek ev işi bebek birde üstüne misafir tamamda bunlar zamanla oturur şimdi sudan çıkmış balık gibiyim 40 gün yanimdalardi
Şimdi gidince hepsini yapmami bekliyorlar biranda

Birde kuzu vitamin takviyesi var onları boşunami alıyormuş. Enerji olsun diyeymis yani kendi yiyip içip yatacak karnı tok üstü temiz misali
Ben yemek ev işi bebek birde üstüne misafir tamamda bunlar zamanla oturur şimdi sudan çıkmış balık gibiyim 40 gün yanimdalardi
Şimdi gidince hepsini yapmami bekliyorlar biranda
Sen kilo kilo vitamin alsan da o öyle birşey değil uykusuzluk yorgunluk başka birşey enerji icecigi içip uyuyan ben :KK70: :eek: :eek: demek ki enerji vermiyormuş :eek:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X