- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.401
Benimde T traktör
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde T traktör
ben tır istiyorumBnde uçak
Olsun sonuçta alfabeden bir harf kapmissinBenimde T traktör
Uykuya 3 saatte daldı dün geceEvet daha çok kucak istiyor o da çok zor
Tırın arkasına biner kaçak giderizben tır istiyorum
Oğlum hep öyleydi kucakta pırt yapınca bitiyordu sorunUykuya 3 saatte daldı dün gece
Durmadan ağladı neme veriyorsun emiyor emiyor yine ağlıyor memeden çekiyorsun ağlıyor yatağa katiyorsun ağlıyor
hayatta yaptıgım en güzel şey oğlum . ayrıldık bir sürü sorun yaşadım tek kaldım ama yine olsa bunları yaşayacagımı bilsem yine oğlum olsun derdim.Bebek düşünen güzel kadınlarım
Kendiniz tek başına yeteceğinizi düşünseniz bile
Destek olanınız köstek olursa
Çıkılmaz bir sokağa giriyorsunuz
Hiç güllük gülistanlık değil
İyi düşünün
Üremek güzel .
Kokusu gülüşü bir dunyaya bedel orası ayrı
Psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar
D benimkiSenin ki A o zmn
Olsun ebemi de görürüm mana ileVar var eben
Yok yok benimki pırt yapsa dahi içinde bitmek bilmeyen gaz var gazına bilr ağlıyorOğlum hep öyleydi kucakta pırt yapınca bitiyordu sorun
Üst üste emince mide sindiremediği için içindekini gaz oluyor en az 2 saat ara lazım ama bebeye hayır diyemiyorsunUykuya 3 saatte daldı dün gece
Durmadan ağladı neme veriyorsun emiyor emiyor yine ağlıyor memeden çekiyorsun ağlıyor yatağa katiyorsun ağlıyor
Falafel yapma bugün biraz uzak dur bakliyattan sebzeli tavuk haşlama yapYok yok benimki pırt yapsa dahi içinde bitmek bilmeyen gaz var gazına bilr ağlıyor
Az daha acı yeYok yok benimki pırt yapsa dahi içinde bitmek bilmeyen gaz var gazına bilr ağlıyor
Evet canım sürekli devam edeceksin masaja bitmiyor 7/8 aya kadar devam ettiYok yok benimki pırt yapsa dahi içinde bitmek bilmeyen gaz var gazına bilr ağlıyor
Tek onun için katlanıyorum.hayatta yaptıgım en güzel şey oğlum . ayrıldık bir sürü sorun yaşadım tek kaldım ama yine olsa bunları yaşayacagımı bilsem yine oğlum olsun derdim.
hamilelik lohusalık resmen psikolojik şiddet gördüm eşimden ailesinden ama iyi ki iyiki oğlum olmuş
Destek beklemezsen bunlar olmaz yıpranmazsın sahsen ben uzaktayım iki aileden de herseyi göze alıyorum desteksiz en fazla 10-20 gün kalabilirler yanımda ondan sonrası bende kendimi hazırladım hep psikolojik olarak. Beklenti icine girmişsin biraz ondan bence bu yıpranmalarınBebek düşünen güzel kadınlarım
Kendiniz tek başına yeteceğinizi düşünseniz bile
Destek olanınız köstek olursa
Çıkılmaz bir sokağa giriyorsunuz
Hiç güllük gülistanlık değil
İyi düşünün
Üremek güzel .
Kokusu gülüşü bir dunyaya bedel orası ayrı
Psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar
tatlı pul biber aldımAz daha acı ye
Bizim de böyle çıkıyor sanki45 dk yürüdüm sonuç hüsran resmen
Eki Görüntüle 3176182
Bencede bazı seylerden uzak dur daha cok kücuktatlı pul biber aldım
Ama onlar hep yanımdaydıDestek beklemezsen bunlar olmaz yıpranmazsın sahsen ben uzaktayım iki aileden de herseyi göze alıyorum desteksiz en fazla 10-20 gün kalabilirler yanımda ondan sonrası bende kendimi hazırladım hep psikolojik olarak. Beklenti icine girmişsin biraz ondan bence bu yıpranmaların