Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uykuya 3 saatte daldı dün gece
Durmadan ağladı neme veriyorsun emiyor emiyor yine ağlıyor memeden çekiyorsun ağlıyor yatağa katiyorsun ağlıyor 🤣
Oğlum hep öyleydi kucakta pırt yapınca bitiyordu sorun

Bebek düşünen güzel kadınlarım
Kendiniz tek başına yeteceğinizi düşünseniz bile
Destek olanınız köstek olursa
Çıkılmaz bir sokağa giriyorsunuz
Hiç güllük gülistanlık değil
İyi düşünün
Üremek güzel .
Kokusu gülüşü bir dunyaya bedel orası ayrı
Psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar
hayatta yaptıgım en güzel şey oğlum . ayrıldık bir sürü sorun yaşadım tek kaldım ama yine olsa bunları yaşayacagımı bilsem yine oğlum olsun derdim.
hamilelik lohusalık resmen psikolojik şiddet gördüm eşimden ailesinden ama iyi ki iyiki oğlum olmuş

Uykuya 3 saatte daldı dün gece
Durmadan ağladı neme veriyorsun emiyor emiyor yine ağlıyor memeden çekiyorsun ağlıyor yatağa katiyorsun ağlıyor 🤣
Üst üste emince mide sindiremediği için içindekini gaz oluyor en az 2 saat ara lazım ama bebeye hayır diyemiyorsun

hayatta yaptıgım en güzel şey oğlum . ayrıldık bir sürü sorun yaşadım tek kaldım ama yine olsa bunları yaşayacagımı bilsem yine oğlum olsun derdim.
hamilelik lohusalık resmen psikolojik şiddet gördüm eşimden ailesinden ama iyi ki iyiki oğlum olmuş
Tek onun için katlanıyorum.

Bebek düşünen güzel kadınlarım
Kendiniz tek başına yeteceğinizi düşünseniz bile
Destek olanınız köstek olursa
Çıkılmaz bir sokağa giriyorsunuz
Hiç güllük gülistanlık değil
İyi düşünün
Üremek güzel .
Kokusu gülüşü bir dunyaya bedel orası ayrı
Psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar
Destek beklemezsen bunlar olmaz yıpranmazsın sahsen ben uzaktayım iki aileden de herseyi göze alıyorum desteksiz en fazla 10-20 gün kalabilirler yanımda ondan sonrası bende kendimi hazırladım hep psikolojik olarak. Beklenti icine girmişsin biraz ondan bence bu yıpranmaların

Destek beklemezsen bunlar olmaz yıpranmazsın sahsen ben uzaktayım iki aileden de herseyi göze alıyorum desteksiz en fazla 10-20 gün kalabilirler yanımda ondan sonrası bende kendimi hazırladım hep psikolojik olarak. Beklenti icine girmişsin biraz ondan bence bu yıpranmaların
Ama onlar hep yanımdaydı
O psikoloji bir bana gelmiyor:KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X