- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.341
Minik değil mibeynimi yaktın yürü surdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik değil mibeynimi yaktın yürü surdan
Benimmi gözüm ohaaa lanvar var biliyom ben
Telefon hatları kesildi kesin
Fakirlikten faturayı ödemedi kapadıTelefon hatları kesildi kesin
Cidden destek yokDerler neden demesinler kendileri dogurmuyor sonuçta doğuran bulmuşlar
Benimmi gözüm ohaaa lan
Yok aklım başıma geldi benimBirlikte büyüyorlar evet ama nasil
Senin psikolojin nerde gelip sevmek pişpişlemek kolay
Al işte hepsi aynıCidden destek yok
Tamam anne olarak mesuliyet herşey senin
Ama gelip laf söyleyince batıyor.
Hele eşimin benim memem olsa demesi bunun üzerine dedimki 2.yi unut hem bana laf söyle destek olma çok ağrıma gitti
Sanki tek meme veriyormusum
1 saat uykuyu çok görüyor.
Dün gece uyudum .Sabah sütler taşıyordu. Dinlenmek sütü arttırıyor bunu anlatamıyorum keyfimden uyuyorum sanki .Meme süt dolacakki bebek beslenecek.
Hi birde laf sokuyor diyetisyene söyle enerji verecek takviye felan söylesin diyor diyetisyene gitmem bile gözüne batıyor
Bunlar bana yeter 2.ciyi düşünmemem için.
He bütün gece uyumadan baksınlar da göreyim ben onları kolay sanki kafam düşüyordu gece uykusuzluktanCidden destek yok
Tamam anne olarak mesuliyet herşey senin
Ama gelip laf söyleyince batıyor.
Hele eşimin benim memem olsa demesi bunun üzerine dedimki 2.yi unut hem bana laf söyle destek olma çok ağrıma gitti
Sanki tek meme veriyormusum
1 saat uykuyu çok görüyor.
Dün gece uyudum .Sabah sütler taşıyordu. Dinlenmek sütü arttırıyor bunu anlatamıyorum keyfimden uyuyorum sanki .Meme süt dolacakki bebek beslenecek.
Hi birde laf sokuyor diyetisyene söyle enerji verecek takviye felan söylesin diyor diyetisyene gitmem bile gözüne batıyor
Bunlar bana yeter 2.ciyi düşünmemem için.
Bakacak olan kendisi öyle düşünsünAl işte hepsi aynı
Sen keyfine göre hareket et
Stresten veriyorum benİnersin yine sende var o azim
Sen ne diyon gız acık konus ya da susMinik değil mi
Evet kendileri uyuyor birde sabahlari hiç uyumadim diyor gelde çıldırmaHe bütün gece uyumadan baksınlar da göreyim ben onları kolay sanki kafam düşüyordu gece uykusuzluktan
Keske bende stresten versemStresten veriyorum ben
Çıldırdıkça su içiyorum
Öyle korunma olayinida kendim karar vereceğim hapla olmaz bu işler garantiye alimAl işte hepsi aynı
Sen keyfine göre hareket et
Uyumaz onlar meme verdi tabi sabaha kadarEvet kendileri uyuyor birde sabahlari hiç uyumadim diyor gelde çıldırma
Gel kollarima 3-5 atimKeske bende stresten versem
Ne atıyon ben stresten yerim anacım siz gibi cenem kapanmıyor benim stresteGel kollarima 3-5 atim
Bak diğer yönlerine hiçbirşey dememUyumaz onlar meme verdi tabi sabaha kadar