- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #141.781
Doğru ya sormayı unuttum dümdüz karın için hangi sporu önerirsiniz arkadaşlar M MissHayaLet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz daha güzeliz merak etme :))) Ben kendimi her halimi beğeniyorum ( yalan ) sağlıklı olmak için zayıflamak istiyorum ( külliyen yalan)Zhskksldldd yok ayol
Aa ramazanda çünkü ilk günler sıkıntı oluyor sonrası alışılıyor ama sen alışamıyorsan demek ki migrensel farklı bişey varBendede ama alışmıyor sanırım bünyem ramazan boyu ağrıyor başım
CrunchDoğru ya sormayı unuttum dümdüz karın için hangi sporu önerirsiniz arkadaşlar M MissHayaLet
Ben o kızdan daha güzelim bence kendimi çok beğenirim de göbek sevmiyorum dümdüz karın çok severimBiz daha güzeliz merak etme :))) Ben kendimi her halimi beğeniyorum ( yalan ) sağlıklı olmak için zayıflamak istiyorum ( külliyen yalan)
Migren varsa sıkıntı oluyor zorluyor insanı maalesefAa ramazanda çünkü ilk günler sıkıntı oluyor sonrası alışılıyor ama sen alışamıyorsan demek ki migrensel farklı bişey var
Evet ya, ben oruç tutmayı sevmiyorum bir deMigren varsa sıkıntı oluyor zorluyor insanı maalesef
Pp deki senin çizilmiş resmin miBiz daha güzeliz merak etme :))) Ben kendimi her halimi beğeniyorum ( yalan ) sağlıklı olmak için zayıflamak istiyorum ( külliyen yalan)
Sanırım çatlasada patlasada tutucem aralıklarla tutarım bendeAa ramazanda çünkü ilk günler sıkıntı oluyor sonrası alışılıyor ama sen alışamıyorsan demek ki migrensel farklı bişey var
Oy kuzum benim teşekkür ediyorum buradaki fotom montajlı ama öncekinden gördüysen eh idare ederim işte . Önemli olan kişiliğimiz . Bende göbeğimi sevmiyorum geri kalan kısmımdan memnunumBen o kızdan daha güzelim bence kendimi çok beğenirim de göbek sevmiyorum dümdüz karın çok severim
Bu arada bence çok güzelsin
Aynı benim annem :))))Annemlere ıslak kek yaptım, bu saatte getir yiyeyim diyor kadın
Evet benim montajlı resmim orijinalini koyarım bi araPp deki senin çizilmiş resmin mi
Dümdüz karın için ennnn önemli şey diyet. Dünyanın sporunu da yapsan yağ yakıcı bir diyet yapmiyorsan o karın asla eriyip düz olmuyor.Doğru ya sormayı unuttum dümdüz karın için hangi sporu önerirsiniz arkadaşlar M MissHayaLet
Ben seviyorum ama migrenim tuttuğu zaman değil:)))Evet ya, ben oruç tutmayı sevmiyorum bir de
Aynen öyle önemli olan insanın karakteri, hepimiz güzelizOy kuzum benim teşekkür ediyorum buradaki fotom montajlı ama öncekinden gördüysen eh idare ederim işte . Önemli olan kişiliğimiz . Bende göbeğimi sevmiyorum geri kalan kısmımdan memnunum
Onu yapacam inşallah, çok azimliyim bu konuda nadiren kaytarmalar olabilirDümdüz karın için ennnn önemli şey diyet. Dünyanın sporunu da yapsan yağ yakıcı bir diyet yapmiyorsan o karın asla eriyip düz olmuyor.
Aynen öyle katılıyorum. Benim karnım eriyor ama asla dümdüz olmicak ona üzülüyorum bende ((( 2 kere sezaryen doğum yaptım çok kötü oldu çoookDümdüz karın için ennnn önemli şey diyet. Dünyanın sporunu da yapsan yağ yakıcı bir diyet yapmiyorsan o karın asla eriyip düz olmuyor.