- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #141.761
Taktım kafaya bu defa fena halde kaslıda olmasa dümdüz bende bi karın istiyorum benim olacak kaçışı yokDümdüz karın istiyorum
Eki Görüntüle 3168039
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taktım kafaya bu defa fena halde kaslıda olmasa dümdüz bende bi karın istiyorum benim olacak kaçışı yokDümdüz karın istiyorum
Eki Görüntüle 3168039
İyi gecelerİnşallah canım uyanırsam bende hurma yoğurt yemeyi planlıyorum iyi geceler yatarım bende şimdi
Geçer inşallah yatsan düzelir bence yat dinlenBenim başım çok coştu vece kesilirse niyetlencem gecede geçmezse benim tüm gün kesilmiyor
Bu fıstık sen misin zaten dümdüz ya karnın dalga mı geçiyorsun. Ben döverim seni :))))Dümdüz karın istiyorum
Eki Görüntüle 3168039
Ağrı kesici içseydin inşallah geçerBenim başım çok coştu vece kesilirse niyetlencem gecede geçmezse benim tüm gün kesilmiyor
Yok o değilPp deki sensen gayet iyisin
Evet hele gece bi bakayımİlk gün normal ama
Yokya hayallerini anlatıyorBu fıstık sen misin zaten dümdüz ya karnın dalga mı geçiyorsun. Ben döverim seni :))))
Ben videolarda onları spor yaparken izlemeyi tercih ediyorum:))) daha çok motive ediyor. Elin karısını duvar kağıdı yapmam fıstık gibi kendim varken aaaaYemek yemek istediğiniz de, spordan yorulduğunuzda bunlara bakın. WhatsAppta en çok girdiğiniz sohbetin duvar kağıdı yapın ahajsldf
Eki Görüntüle 3168032
Heee tamam o zaman hahahahahYokya hayallerini anlatıyor
Geçer inşallah yatsan düzelir bence yat dinlen
Migren var sanırım bende içtim hafifledi birazAğrı kesici içseydin inşallah geçer
İyi geceler canım benim. Allah kabul etsin oruçlarınızıİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
Çok geçmiş olsunMigren var sanırım bende içtim hafifledi biraz
Tekrardan geliyoree
İyi gecelerİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
SağolasınÇok geçmiş olsun
:)))) he tamam o zaman bacumYok ben tesettürlüyüm çikilat
Ben oruç tutarken kahvesizlik baş ağrısı yapıyordu. Bir de bi çikolata yemek iyi geliyorduMigren var sanırım bende içtim hafifledi biraz
Tekrardan geliyoree
Zhskksldldd yok ayolBu fıstık sen misin zaten dümdüz ya karnın dalga mı geçiyorsun. Ben döverim seni :))))
Bendede ama alışmıyor sanırım bünyem ramazan boyu ağrıyor başımBen oruç tutarken kahvesizlik baş ağrısı yapıyordu. Bir de bi çikolata yemek iyi geliyordu