- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.681
Fesat çirkef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fesat çirkef
Ay valla ben de öyleyimİçten gül sende Bn bazen sinirliysem onun moralinide bozarım onun iyi olmamalı bnm bozukken
Isıramazsın oruçlusunIsırmalık
O nasıl bişey yaaa ye gitsin dumanı üstünde bir bol bol çikolatalı sufle üstüne dondurmada koy suflenin sen nasıl seviyorsun sufleni
Gel ben yaparım
Afiyet olsun
Siz baya çirkefsiniz bitterleAy valla ben de öyleyim
KesinlikleKavga tuz biber
o zmn yime 2 dilim ne
Bnde inşallah duş aldım şimdi bişey gelmezse
Seni seviyore
Ye gardaş kendini aç bırakma
2 büyük boy seni anca paklar 5 simit yiyene
10-11-12-13 değişken oluyor bnm
Bn ısmarlayayım ayıp ediyorsun canın çekmiş yemiyorsun. Bool bitterçikolatalı olsun ki kalori az olsun
Anasına
Bn iyi biri olmadığımı söylemiştim suratım 5 gezerim kolay gülmem ama burda biri var 3 gün güldürdü saolsunSiz baya çirkefsiniz bitterle
Bazen kocamla haber izliyoruz, kadına şiddet haberleri görünce onunla kavga ediyorum ben naptım diyo, erkeksin diyorumSiz baya çirkefsiniz bitterle
Suflenin yanındada gider kahve heeeeeAfiyet olsun bende simdi bitirdim
Cumaya kim öle kim kalaAfiyet olsun bize
Sevgi canım herkesin faklı sevgi göstermesi bn dümdük öküz
Seviyormu sövüyormu belli değil
Ben çok gülerim ya, gülen surat diye gezerim hatta, ama kavga çıkarırım yani yerimde duramam. Aman ağzımızın tadı kaçmasın diyemiyorumBn iyi biri olmadığımı söylemiştim suratım 5 gezerim kolay gülmem ama burda biri var 3 güldürdü saolsun
3güldürdüBn iyi biri olmadığımı söylemiştim suratım 5 gezerim kolay gülmem ama burda biri var 3 güldürdü saolsun
Bn çok güleç değilimBen çok gülerim ya, gülen surat diye gezerim hatta, ama kavga çıkarırım yani yerimde duramam. Aman ağzımızın tadı kaçmasın diyemiyorum
3 gün3güldürdü
Kim o kim
Kız huzursuzluğa gerek yok be, 3 günlük dünya. Arada tabi bende öyle ufak tefek tripler atarım o da daha çok ilgilensin diye Tabi benim tribim hemen geçermaya91 niye şaşırdın erkekler hak ediyor
DimemKim o kim
Ben öküz değilimdir ama bak farkımız, romantik bir yanım da vardır ama çok mıç mıç sevmiyorum, yeni evlilerin yaptığı gibi geçenlerde eşimle fotoğrafımızı durum olarak paylaştım WhatsAppta. Herkes ooo yazmıs çok nadir attığım için HksldSevgi canım herkesin faklı sevgi göstermesi bn dümdük öküz
Bi aksilik çıkmazsa başlaya bilirimSağol kuzum sende yarınmı başlıyosun o zaman
Tipe bak yaaaaa
Unutdukya o yüzden etiketlememişizdirAlıntılara bide etiketlere bakıyorum ben etiketlemezseniz tabi unutursunuz beni