- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.641
Ayran içtik ayrı düştükAaa sanki hiç gelmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayran içtik ayrı düştükAaa sanki hiç gelmiyorum
Heee baska türlü bakmiyosun demekki kırdınAlıntılara bide etiketlere bakıyorum ben etiketlemezseniz tabi unutursunuz beni
Şimdi oldu çünkü geçmiş yapmaya boş vaktim yok gözüme carpanlari cevaplıyorum
Seneye görür sanırımAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz lütfen
Vay vay vay yeni yeni adetler heŞimdi oldu çünkü geçmiş yapmaya boş vaktim yok gözüme carpanlari cevaplıyorum
OhaaaaŞimdi oldu çünkü geçmiş yapmaya boş vaktim yok gözüme carpanlari cevaplıyorum
Annemler bu sabah kahvaltı yapıp gittiler eve boş vaktim yok vallah yoksa hep aklımdasınızAyran içtik ayrı düştük
Birbiriniz dolduruyonuzVay vay vay yeni yeni adetler he
Hehe bokAnnemler bu sabah kahvaltı yapıp gittiler eve boş vaktim yok vallah yoksa hep aklımdasınız
Napim bundan sonra böyle millet gibi boş vaktim yokHeee baska türlü bakmiyosun demekki kırdın
Napim bundan sonra böyle millet gibi boş vaktim yok
Benim neyim eksik bugüne kadar aklım nerdeymis deli gibi geçmiş yapmışımVay vay vay yeni yeni adetler he
Koltuktan atıyorum kendimiBenim neyim eksik bugüne kadar aklım nerdeymis deli gibi geçmiş yapmışım
Vallah billah diyorum bi yandanda hastalıkHehe bok
Benim neyim eksik bugüne kadar aklım nerdeymis deli gibi geçmiş yapmışım
Koltuktan atıyorum kendimi
Orta sehpadan atlaKoltuktan atıyorum kendimi
İndirime girdiği an yapıştırmıştım. XiaomiSenin ki hangi marka?