- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.721
O da az değil amagit aksiyon filmi izle kız adamdan ne istiyorsun
Gerilim filmi severimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da az değil amagit aksiyon filmi izle kız adamdan ne istiyorsun
İnşallah canımTahlil temmuzda yaptırmıştım en son.yenilemedik..herşey normaldi.95 te takilmıştı baya biraz motivasyon kaybı oldu.bu aralarda yoğun gitti uyku falan düzensiz...
Ama bu hafta çok iyi hissediyorum..cumaya güzel olacak
yok kız ben 1 ayda falan alıştım, sanki hep onunla hep oradaymışım gibiydiAa cidden mi Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin size
Şu an hiç yeni evli olmak istemezdim, alısana kadar canım çıktı ahaha
Bizden biri dahaYav bu ben
İçten gül sende Bn bazen sinirliysem onun moralinide bozarım onun iyi olmamalı bnm bozukken
dur nereye sufle yapıyordukHadi bnm işim var görüşürük gidiyom
Maşallah sanayok kız ben 1 ayda falan alıştım, sanki hep onunla hep oradaymışım gibiydi
Cinsleriniz farklıdırBende balik hic benzmeiyosun bana
Sufle yapmayadur nereye sufle yapıyorduk
He biliyom alışdımSevgi canım herkesin faklı sevgi göstermesi bn dümdük öküz
Cinsleriniz farklıdır
Allah bozmasın biz iyiyiz kavga gürültü olmaz. Ben bişeye darılsam gelir gönlümü alır hemenMaşallah sana
Evliliğe eve alıştım da biz çok kavga ediyorduk
Anası gibi maharetli kızımız
bana da yolla yakınız zatenSufle yapmaya
Yeni gelinAllah bozmasın biz iyiyiz kavga gürültü olmaz. Ben bişeye darılsam gelir gönlümü alır hemen
Siz azıttınız ohabana da yolla yakınız zaten
Biz yogun insanlarız öyle etiket falan yapamayızAlıntılara bide etiketlere bakıyorum ben etiketlemezseniz tabi unutursunuz beni
Fırlatın ağzını aç hop mideyebana da yolla yakınız zaten
Yooo birliktede tutarız sen akşam tutcam de bende tutarım.benim regl 7-8i gibi gelmeli oralara denk getirmeYani birlikte tutamicaz
NapıyonBiz yogun insanlarız öyle etiket falan yapamayız