- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.701
İçmeseydinizAyran içtik ayrı düştük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçmeseydinizAyran içtik ayrı düştük
Hayırlı günlerHayırlı günler
Yani birlikte tutamicazBi aksilik çıkmazsa başlaya bilirim
Orası öyle tabi, eşim de diyor ne güzel anlaşmak varken niye tavır yapıyorsunKız huzursuzluğa gerek yok be, 3 günlük dünya. Arada tabi bende öyle ufak tefek tripler atarım o da daha çok ilgilensin diye Tabi benim tribim hemen geçer
Benim de kazalarım var tutacam mecburYani birlikte tutamicaz
İşte böyle aklını alırız insanınAnnemler bu sabah kahvaltı yapıp gittiler eve boş vaktim yok vallah yoksa hep aklımdasınız
hahah biz de yeni evliyiz ama hiç o dediğin gibi değiliz kocişkomlu fotolar atmam kendimizi bile nadiren atarım 6 ay da 3-5 keredirBen öküz değilimdir ama bak farkımız, romantik bir yanım da vardır ama çok mıç mıç sevmiyorum, yeni evlilerin yaptığı gibi geçenlerde eşimle fotoğrafımızı durum olarak paylaştım WhatsAppta. Herkes ooo yazmıs çok nadir attığım için Hksld
Banamıydı oNapim bundan sonra böyle millet gibi boş vaktim yok
Kismetse haftaya baslarim bende kızların doğum gününe kadarBenim de kazalarım var tutacam mecbur
Yapma etme çoluğun var çocuğun varKoltuktan atıyorum kendimi
Sana bana bize hepimizeBanamıydı o
Bn hiç atmadım eşimle 12 yıl olcek çocukları atarım sadeceBen öküz değilimdir ama bak farkımız, romantik bir yanım da vardır ama çok mıç mıç sevmiyorum, yeni evlilerin yaptığı gibi geçenlerde eşimle fotoğrafımızı durum olarak paylaştım WhatsAppta. Herkes ooo yazmıs çok nadir attığım için Hksld
git aksiyon filmi izle kız adamdan ne istiyorsunOrası öyle tabi, eşim de diyor ne güzel anlaşmak varken niye tavır yapıyorsun
Sürekli iyi anlasınca insan aksiyon istiyor
Aa cidden mi Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin sizehahah biz de yeni evliyiz ama hiç o dediğin gibi değiliz kocişkomlu fotolar atmam kendimizi bile nadiren atarım 6 ay da 3-5 keredir
Senin kızın bugünmü yarinmiydi doğum günuHadi bnm işim var görüşürük gidiyom
Şimdi oldu çünkü geçmiş yapmaya boş vaktim yok gözüme carpanlari cevaplıyorum
Çıldırıciiiiim B BitterCikilata bittoo bak hele neler öğrenmişBenim neyim eksik bugüne kadar aklım nerdeymis deli gibi geçmiş yapmışım
Yav bu benBazen anlaşmak dururken bilerek olay çıkarıyorum ki huzuru kaçsın
bende çocuk yok mecbur bi iki tane atıyoruzBn hiç atmadım eşimle 12 yıl olcek çocukları atarım sadece
Heee o yüzdenProfilde sembolü var belli olmuyor mu? Balık