- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.421
Yok kız yenilmez dene bak 1 taneyle doymazdın evdekiyke 2 güzel giderYok canım tabakta olunca yiyorum yoksa çok ekmek yerim
Bol salatayla köfte kebap öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız yenilmez dene bak 1 taneyle doymazdın evdekiyke 2 güzel giderYok canım tabakta olunca yiyorum yoksa çok ekmek yerim
Bol salatayla köfte kebap öyle
Pasta kategorisinde yarışmada verildi canım...aylık değilaa nasıl hediye, aylık mı oluyor bu proluk
Kiz Allah seni ekmek arasi yemem benYok kız yenilmez dene bak 1 taneyle doymazdın evdekiler 2 güzel gider
Iyi iste gitmis
Çocuklar yiyor bende pizza severimNasıl yeniyor o hic sevmedim
Yersin be ye öyle yemem böyle yememKiz Allah seni ekmek arasi yemem ben
Bn severimÇocuklar yiyor bende pizza severim
Yok kız sen ye benim midem hala firardaOlsun seni kırmım hamburger günü yapalım bugün hadi
tamamYok kız sen ye benim midem hala firarda
Ya ben sevmiyorum ne bileyimBn severim
Gerçi bnm sevmediğim yok ondandırYa ben sevmiyorum ne bileyim
Evet kola zaten alıyor başını gidiyor ayran icEn kötüsü kola imiş hamburger yine masum sosları az koyunca köfte ekmek misali oluyor
Aman ye gitsin bir ısırık yeter ,Gerçi bnm sevmediğim yok ondandır
Bb kola içmem nadir içerim senede 1-2Evet kola zaten alıyor başını gidiyor ayran ic
Oda doğum günlerinde miBb kola içmem nadir içerim senede 1-2
YoooooooAman ye gitsin bir ısırık yeter ,
Gerçi bnm sevmediğim yok ondandır
Pekmez mi hiç denememistimMarul domates soğan turşu ketçap mayonez bn kendime jalopene biber turşusu da koyarım. Çok güzel olur
Hamburger köftesine 1 yk pekmez 1 tatlı kaşığı tuz karabiber atarım tek tası efsane olur dene