- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.461
Günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım
Hmm tamam.neyseki almıştım fiyatlar artmadan önceBnde acaba diyerek yapmıştım efsane oldu
Ama döküm tavada pişir Teflonda tadı olmuyır
Çocuklar öyle ya.bi pizza hiç mi bıkmaz insan..Allah tan hazirlari sevmiyor yine ona da şükürBnmde oğlan hergün istiyor
Sevilir ben seviyorum en son lisede yemiştim ama seviyorum yinedeHamburger yenmez mi sevilmez mi ya
GünaydınGünaydın
Aaa dene bak efso oluyor pandemiden beri bu tarif tek favorimiz
1 kg kıymaya ölçü 2 yk pekmez
Sirke de var bn unutuyorum onu koymayı
Günaydın canımGünaydın
Tebrikler canim
Günaydın canımGünaydın
Ee eksisin niye moralimi bozuyon benide korkutdunTartı: 54.900
Cuma: 55.100
- 200
Ne güzel hemen yiyin mümkünse bu akşam yiyin nihahahahaOfff süper görünüyor...hamburger sevmem ama cızırtı insani büyülüyor
70.00 400 gram gitmiş saygılar efendim E Elif_Eylul
Masallah ne irade varSevilir ben seviyorum en son lisede yemiştim ama seviyorum yinede
İrade yüzünden değil kııız fırsat olmuyor öyle gidip oturup yaptırmak yemek . Birde evde hiç uğraşamam ben tembelim o yüzdenMasallah ne irade var
Pizza severim bak yapınca 2dilim yerimÇocuklar yiyor bende pizza severim
Canım cekerse eve bile söylerim vala kimse tutamaz demek ki canın cekmiyorİrade yüzünden değil kııız fırsat olmuyor öyle gidip oturup yaptırmak yemek . Birde evde hiç uğraşamam ben tembelim o yüzden
O kadar sene uzak durunca doğru canım da çekmiyor ama şöyle bir imkan olsa yiyelim mi dese biri hayır demem yerimCanım cekerse eve bile söylerim vala kimse tutamaz demek ki canın cekmiyor
kesinlikleeeHamburger yanında patates olmazsa asla hamburger olmamıştır
aa burs harika işteeÜcreti burs olarak öğrencilere gidiyormuş
Bide saniye beklemeden yazabiliyorsun
Allahtan kola sevmem. Bir ara çok severdim, biraz ara verince insan aramıyor ve soğuyor onu anladımEn kötüsü kola imiş hamburger yine masum sosları az koyunca köfte ekmek misali oluyor
ay ona da bayılırımÇocuklar yiyor bende pizza severim
-400 olmak vardı amaEe eksisin niye moralimi bozuyon benide korkutdun
2 dilimcik mi?Pizza severim bak yapınca 2dilim yerim