- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.381
Valla onlar renkli renkli caf cafli yazıyolar, topiklerde gizli gizli geziyolarpro üyeler bişey sorcam neden prosunuz ne özelliği var yani bilmediğimden soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla onlar renkli renkli caf cafli yazıyolar, topiklerde gizli gizli geziyolarpro üyeler bişey sorcam neden prosunuz ne özelliği var yani bilmediğimden soruyorum
Hızlı mesaj özelligi bekleme yapmiyosunpro üyeler bişey sorcam neden prosunuz ne özelliği var yani bilmediğimden soruyorum
Valla onlar renkli renkli caf cafli yazıyolar, topiklerde gizli gizli geziyolar
Allah kabul etsinNiytliyim kuzum
Rengi kaldırdılar ama sende yazabilirsinValla onlar renkli renkli caf cafli yazıyolar, topiklerde gizli gizli geziyolar
evet o mesajda bekleme olayı çok sıkıcıHızlı mesaj özelligi bekleme yapmiyosun
Gizlisin ben seni göruyorum mesela sayfada ama sen kimseyi göremiyosun
Bende sinir oluyordumevet o mesajda bekleme olayı çok sıkıcı
Yaa bende sıkılacak mıyım bakalım cok mafyaya sararsak devam edemeyebilirimYa esim izlemis onuda. Gecen yildi sanirim dedim bi izleyem merak ettim. Ilk bolumlrr cok güzeldi. sonra sıktı beni biraktim
Aaaaa ben onu hic farketmedimBizde de renk var ya
Benim proluk hediye ne bilim hediye ya mutlu oluyorsun iştepro üyeler bişey sorcam neden prosunuz ne özelliği var yani bilmediğimden soruyorum
Benim hamburgerKızlar diyetler bitince yemek istediğiniz ilk şey ne? Şahsen benim bebenin buğday alerjisi geçince yemek istediğim ilk şey bir tabak dolusu pişi
Valla benim aklimda o kadar cok sey var ki. Buraya yazsam beni katlederler hatta ben istedigim kilonun bikac kilo altina dusmek istiyorum ki nasilsa alcamKızlar diyetler bitince yemek istediğiniz ilk şey ne? Şahsen benim bebenin buğday alerjisi geçince yemek istediğim ilk şey bir tabak dolusu pişi
Hihihihih ay keşke de mi birkaç kilo fazladan bonus gitse de tıkınsak güzelceValla benim aklimda o kadar cok sey var ki. Buraya yazsam beni katlederler hatta ben istedigim kilonun bikac kilo altina dusmek istiyorum ki nasilsa alcam
Ben yazım mi bilemedim ne yok ki su böreği ,pizza,pişi,gözleme, profiterol,bi de künefeKızlar diyetler bitince yemek istediğiniz ilk şey ne? Şahsen benim bebenin buğday alerjisi geçince yemek istediğim ilk şey bir tabak dolusu pişi
belki cuma günü yaparımBenim hamburger