- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.401
Şimdi mor takım cumayı bekleme yazarbelki cuma günü yaparım
Kepek ekmeeeenee köfte,marul ordan devam kardeşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi mor takım cumayı bekleme yazarbelki cuma günü yaparım
yok yok ekmek sevmiyorum, düzgün bir hamburger olmalı o da cuma artık bu akşam airfryerde sebze yapıcam missŞimdi mor takım cumayı bekleme yazar
aa nasıl hediye, aylık mı oluyor bu prolukBenim proluk hediye ne bilim hediye ya mutlu oluyorsun işte
Rabbim kabul etsin inşallahSağol kaptanım
özellikle B BitterCikilata çiklatŞimdi mor takım cumayı bekleme yazar
Hamburger yenir pattis yemeyinŞimdi mor takım cumayı bekleme yazar
O yemek yarışmasından hediye aldı sanırımaa nasıl hediye, aylık mı oluyor bu proluk
Tamam söylüyorumBen de uyumak istiyoruummm pazartesiler kaldırılsın
Hamburger yanında patates olmazsa asla hamburger olmamıştırHamburger yenir pattis yemeyin
Günaydin
GünaydınGünaydın hanımlar
Allah kabul etsin inşallah canım
Sağolun canlarımAllah kabul etsin
Ücreti burs olarak öğrencilere gidiyormuşpro üyeler bişey sorcam neden prosunuz ne özelliği var yani bilmediğimden soruyorum
Nasıl yeniyor o hic sevmedimHamburger yanında patates olmazsa asla hamburger olmamıştır
Olsun seni kırmım hamburger günü yapalım bugün hadiHamburger yanında patates olmazsa asla hamburger olmamıştır
Evde yapıyor musun? Belki onu seversinNasıl yeniyor o hic sevmedim
Evde cocuklara yapıyorum ama ekmek arasi sevmem benEvde yapıyor musun? Belki onu seversin
Marul domates soğan turşu ketçap mayonez bn kendime jalopene biber turşusu da koyarım. Çok güzel olurEvde cocuklara yapıyorum ama ekmek arasi sevmem ben
Sağol canımAllah kabul etsin
Sende ne soruyon
Sağol canımRabbim kabul etsin inşallah
Yok canım tabakta olunca yiyorum yoksa çok ekmek yerimMarul domates soğan turşu ketçap mayonez bn kendime jalopene biber turşusu da koyarım. Çok güzel olur
Hamburger köftesine 1 yk pekmez 1 tatlı kaşığı tuz karabiber atarım tek tası efsane olur dene
Sağol canım
Sende ne soruyon
Sağol canım
En kötüsü kola imiş hamburger yine masum sosları az koyunca köfte ekmek misali oluyorHamburger yanında patates olmazsa asla hamburger olmamıştır