- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.981
Fotoğraflı şart degil pazartesi oldugu icinResimli resimsiz nasıl olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraflı şart degil pazartesi oldugu icinResimli resimsiz nasıl olsun
Sürekli zayıfsın diye yüzüme vuruyorlar ama, hatırlıyorum biri şey demişti kocan seni aç mı bırakıyor⁴⁸ kilo olmak bunu gerektirir
Evet aç kalıyoz birlikte desendeSürekli zayıfsın diye yüzüme vuruyorlar ama, hatırlıyorum biri şey demişti kocan seni aç mı bırakıyor
Hastaliklari gectimi yollucakmisinÖdevlerden kafam şişti
Selam yorgun aplaSelam kızlar nasılsınız
He paramız yok yardım yapın deseydinSürekli zayıfsın diye yüzüme vuruyorlar ama, hatırlıyorum biri şey demişti kocan seni aç mı bırakıyor
İkisi de gideceğim diyor iyilermisHastaliklari gectimi yollucakmisin
Selam kızlar nasılsınız
İyiyiz canım ödev yaptık sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız
Fakire bir sadakaHe paramız yok yardım yapın deseydin
Masallah okul askı bu olsa gerekİkisi de gideceğim diyor iyilermis
Evet aynen diyorum ben de, insanlar çok terbiyesiz cidden. Zayıflık ve çocuk ile ilgili çok kırıcı laflar işittim ben, çocuk konusunda da kaç yıl olmuş ne tembelsiniz bir çocuk bile yapamadınız diyenler olmuştu. Yazık gerçekten. Karşıdaki üzülür diye bakmıyor kimse. Çok duyarsız bir millet oldukEvet aç kalıyoz birlikte desende
Yüzlerine vur
Fakire bir sadaka
Aman iyi olsunlardaİkisi de gideceğim diyor iyilermis
Benim yerime çok istiyorsan sen yap gerizekalı, deseydinEvet aynen diyorum ben de, insanlar çok terbiyesiz cidden. Zayıflık ve çocuk ile ilgili çok kırıcı laflar işittim ben, çocuk konusunda da kaç yıl olmuş ne tembelsiniz bir çocuk bile yapamadınız diyenler olmuştu. Yazık gerçekten. Karşıdaki üzülür diye bakmıyor kimse. Çok duyarsız bir millet olduk
Kendi insanimız yapar uzağa gitmeye gerek yokEvet aynen diyorum ben de, insanlar çok terbiyesiz cidden. Zayıflık ve çocuk ile ilgili çok kırıcı laflar işittim ben, çocuk konusunda da kaç yıl olmuş ne tembelsiniz bir çocuk bile yapamadınız diyenler olmuştu. Yazık gerçekten. Karşıdaki üzülür diye bakmıyor kimse. Çok duyarsız bir millet olduk
Biri okulda on sıraya oturacakmis gitmesi gerekirmis diğeri ben hasta değilim gidicem diye dünden beri başımın etini yedi bunu diyen gitmemek kendini yerde sürüyorduMasallah okul askı bu olsa gerek
Sende sus dilini ısırBiri okulda on sıraya oturacakmis gitmesi gerekirmis diğeri ben hasta değilim gidicem diye dünden beri başımın etini yedi bunu diyen gitmemek kendini yerde sürüyordu