- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.961
Yogurtlu makarna hem kilo alirsinYoğurtlu olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yogurtlu makarna hem kilo alirsinYoğurtlu olabilir
4ayak üstü denir buna;(Benim kayınvalidem haşlayıp veriyor fasülye ahahah
Ay ben bu akşam makarna yaptım ve yemedim kendime salata yaptımYogurtlu makarna hem kilo alirsin
MuhtesemAy ben bu akşam makarna yaptım ve yemedim kendime salata yaptım
Haşlanmış tavuk göbek salatalık kapya mısır havuç yoğurt sarımssk baharat istediğini at gitsinGüzel salata tarifi olan varsa atabilir
Nohutumu da annem düdüklüde haşlayıp veriyor kayınvalidem bir de köfte yapıp veriyor. Hepsini buzluğa atıyorum4ayak üstü denir buna;(
Donu koy içeriMuhtesem
Sarımsaklı yoğurtluYogurtlu makarna hem kilo alirsin
Ayy yenilmez mi yaSarımsaklı yoğurtlu
Bi tabak bile yiyemem onu da, salata 2 tabak da yiyebilirim.
Ay don mu oo ahahaha dantelli olsaydı bariDonu koy içeri
Bi de boncuk makarna olcakAyy yenilmez mi ya
Çok severim ama doyuruyor hemen, çok doyurucu oluyor makarnaAyy yenilmez mi ya
Bi bizi doyurmuyor tabak tabak yerimÇok severim ama doyuruyor hemen, çok doyurucu oluyor makarna
Bende severim göbek salata,mısır,kornişon,tavukHaşlanmış tavuk göbek salatalık kapya mısır havuç yoğurt sarımssk baharat istediğini at gitsin
Erişte salatalık havuç yoğurtlayarak - bu bize uymaz sen ye
Annem ekmekle yiyorBi bizi doyurmuyor tabak tabak yerim
Senin mideyi al vur duvaraSarımsaklı yoğurtlu
Bi tabak bile yiyemem onu da, salata 2 tabak da yiyebilirim.
8ayak üstüne düşen mayalı poğaçaNohutumu da annem düdüklüde haşlayıp veriyor kayınvalidem bir de köfte yapıp veriyor. Hepsini buzluğa atıyorum
Bir kere sinirlenmiştim annemler bana çok gülmüştü. Çok sevdiğim bir yemek yapmıştı annem, o kadar çabuk doymuştum ki, bu ne ya bana ne ben niye doydum dedim ahhajajajSenin mideyi al vur duvara
⁴⁸ kilo olmak bunu gerektirirBir kere sinirlenmiştim annemler bana çok gülmüştü. Çok sevdiğim bir yemek yapmıştı annem, o kadar çabuk doymuştum ki, bu ne ya bana ne ben niye doydum dedim ahhajajaj
Resimli resimsiz nasıl olsunKızlar yarin kontrol tartılarınızı atmayi lütfen unutmayın
@MissHayaLet
B BitterCikilata
@Chikolata_gozlum
@M_atruska
@N E S L i
@Klassklasik
maya91
@dfn0714
@Gokyuzu_kadar
@Serenajp
@Sekerpareeee
Black Light