- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.941
Salata aşığıyımdır ben bu arada, bazen yemek yapmak istemediğimde beş dk salata yapıp yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Yok valla, napcam tartıyı diye düşündüm hep ama lazım oluyormuş şimdi çok paradır daYokmu tartısız evmi olur kiz
Yaa aslinda marketlere gelenler bazen iyi çıkiyorYok valla, napcam tartıyı diye düşündüm hep ama lazım oluyormuş şimdi çok paradır da
Denk gelirsem alayımYaa aslinda marketlere gelenler bazen iyi çıkiyor
Nassıl istiyosunGüzel salata tarifi olan varsa atabilir
Ben şalgamlı bulgur salatası çok severim belki biliyorsundurGüzel salata tarifi olan varsa atabilir
Bn onu sevemedim ya nohut daha güzel geliyor.Ben şalgamlı bulgur salatası çok severim belki biliyorsundur
Yoğurtlu yeşil mercimekli yarın deneyeyim süper olurEki Görüntüle 3167235 Eki Görüntüle 3167234
Bende çok severim kaydettiklerimden paylaşayım birkaç tane Black Light
Bende haşladim yapamadimYoğurtlu yeşil mercimekli yarın deneyeyim süper olur
Evet onu da çok seviyorum. meksika fasülyeli salata da çok güzel oluyorBn onu sevemedim ya nohut daha güzel geliyor.
Bu ara Bnm favorim haşlanmış tavuk yeşillik yoğurt süper oluyor
Bnde onu seviyorum uzun bi süre konserve olarak aldığımdan yemedimEvet onu da çok seviyorum. meksika fasülyeli salata da çok güzel oluyor
Bide meksika diyor yaEvet onu da çok seviyorum. meksika fasülyeli salata da çok güzel oluyor
Mercimekyede dereotu salatalık yakışırEki Görüntüle 3167235 Eki Görüntüle 3167234
Yoğurtlu olabilirNassıl istiyosun
Benim kayınvalidem haşlayıp veriyor fasülye ahahahBiz fasulye bulamiyoz meksika diyor
Çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3167235 Eki Görüntüle 3167234