- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.901
M MissHayaLet benimde mideme biseyler oluyoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardesim benim yol gitsin izin veriyorumValla patlama da çatlama da beni takimimdansin yolarim seni
Öyle olacak zatenYemekten çatlada patla
Kv nin evi derken onu anlamadım ama hayırlı olsun güzel günlerle yaşa inşallah yeni evindeBen kv nin evinde oturuyorum 21 senedir
Anca mal al,traktor al,yer al derken benim koca anca evi yaptiriyor baski yapa yapa
Kayin validemin evcagzıKv nin evi derken onu anlamadım ama hayırlı olsun güzel günlerle yaşa inşallah yeni evinde
Hayırlısı çokta kasma cumaya kadar gider şişkinliklerOf benim yarın eksi gelmem mümkün değil karnım davul gibi tam zamanında yani
Olumlama yapalımOf benim yarın eksi gelmem mümkün değil karnım davul gibi tam zamanında yani
Cidden miM MissHayaLet benimde mideme biseyler oluyoru
Heee biseyler var gurgur karnım agriyorCidden mi
TamamKardesim benim yol gitsin izin veriyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Valla bilmiyorum osmanda yediğin birşey mi dokundu dedi de dedim hepimiz yedikHeee biseyler var gurgur karnım agriyor
Bisey yemedikkiValla bilmiyorum osmanda yediğin birşey mi dokundu dedi de dedim hepimiz yedik
Allah rahmet eylesin . Olsun bizde aynı durum kayınvalidemin köyde oturduğu evde ben oturuyom şuan . Kendi evimizi ne zaman yaparız bilmiyorum ama işte yaşıyoz :))Kayin validemin evcagzı
Yani 3kardesler,ablasi abisi bakmadi ben baktim öleli 19bucuk sene falan oldu sanirim 2side
Buraya evlendim hâlaa burdayim
Amin canim sagol
Yok ya onlar zaten oraya gitmeden daha hasta gibiler diBisey yemedikki
Eee senin cocuklara ne dokundu
Aaa ama yarın cuma değilKızlar yarin kontrol tartılarınızı atmayi lütfen unutmayın
M MissHayaLet
@BitterCikilata
@Chikolata_gozlum
@M_atruska
N N E S L i
K Klassklasik
@maya91
@dfn0714
@Gokyuzu_kadar
S Serenajp
@Sekerpareeee
@Black Light