- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.041
Beyin çalışmıyor bazen az çalışıyor açlıktan zarar var aslında opera bende neden oradan girmiyorum bilmemKız opera indirsene olmuyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyin çalışmıyor bazen az çalışıyor açlıktan zarar var aslında opera bende neden oradan girmiyorum bilmemKız opera indirsene olmuyo mu
Yalnız değilim artıkC Chikolata_gozlum al sana kahve sevmeyen arkadas
Canım ismin başına @ yazıp misshayalet ismini ekle şöyle : @ misshayalet birleşikMisshayalet benim ölçülerimide eker misin
Arada oluyor yaa özellikle yoğun geçen günlerdeBeyin çalışmıyor bazen az çalışıyor açlıktan zarar var aslında opera bende neden oradan girmiyorum bilmem
Opera mini kullan ahsjdYa yok wp den ziyade reklamlara çare bulmak lazım özellikle sayfanın önüne atlayanlar gıcık ediyor . Reklam önleyici indircem telefonda yer yok
Kahve sevilmez mi kııız aaa gel sana çay yapim o zamanYalnız değilim artık
Boldan kol ve bakacakKolu enden mi ölçtüm canım boy diyor en kalın yerden enine ölç
Boydan incelme olmaz ama çevresini ölçmelisinBoldan kol ve bakacak
Hastayım hastanedeyim çocukları tekrar getirdikSelam çıtır lar nasılsınız
Hayırdır canım cok gecmiş olsun atlatamadınızHastayım hastanedeyim çocukları tekrar getirdik
Amannn sorma bı daha tövbe içmem...Tüh hem de baya kalorili. İçtin bari kötü etmeseymis seni
Aaa gecmis olsun noldu sizin kültür çıkmadı mı dahaHastayım hastanedeyim çocukları tekrar getirdik
Ben de az önce nar yedimCanım kokorec cekiyooo
TeşekkürlerAferin kız tebrik ettim gönülden
Hadi ya bilmiyordumTopluca wp gitmek yasak burda. Kazen siteden atar hepimizi :)
Amaan geçmiş olsun hayırdırHastayım hastanedeyim çocukları tekrar getirdik