- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.001
Fakirler için avm gezmek güzel değil zaten, soğukta ısınmak için belki giriyordur, nerden biliyorsun diye sorma ahdkdkdOzaman zenginler geziyore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fakirler için avm gezmek güzel değil zaten, soğukta ısınmak için belki giriyordur, nerden biliyorsun diye sorma ahdkdkdOzaman zenginler geziyore
Ben hatirladim etiketledindeÇok minnoş duruyon ana gibi ana
Bir kere profiline köyümüzü atmıştım hatırladın mı
Led bir vele des tiriArabiaaa
Bizim burdada gecen kahvaltiya gittik sadece biz türktükArabiaaa
Sanırım sende giriyosun ahahhaFakirler için avm gezmek güzel değil zaten, soğukta ısınmak için belki giriyordur, nerden biliyorsun diye sorma ahdkdkd
Yok ben gitmem pek avmleri sevmiyorum, hem her şey çok pahalıSanırım sende giriyosun ahahha
Ozaman ucuzluk pazarimiYok ben gitmem pek avmleri sevmiyorum, hem her şey çok pahalı
Uygun fiyatlı mağazalarOzaman ucuzluk pazarimi
Bikere beni dinle zararlı çıkmazsın belkide
Hayırla gitsinler canımYok abla pazartesi akşam üstü dönecekler eve bi kaç gün evde kalıp evi toparlayıp gelecekler yine
Ben oradayken salonla yatak odasını topladık anneme sonra zorluk olmasın diye valizlerinin birazını hazırladık hep ağlamaklı oldum ama belli etmedim içime attım
Büyüdüğüm evi toplamak kadar acı bisey yok pencereleri falan hep panjur yaptılar çok hüzünlendim
Hoşgeldin canımJane yapmıştım bir kaç ay önce nickimi. Ama sürekli buydu nickim
Ben okudum bişi yokKimse yokken diyiver bağa
bence fena olmaz bideEşimde bekle ben gelince bakarız yemek işine dedi korkuyorum
Hoş buldummm canım
Hayırla gitsinler canım
Hoşgeldin canım
Ben okudum bişi yok
bence fena olmaz bide
Sosyete pazarıOzaman ucuzluk pazarimi
Ya MaşşallahYok kiz duzlestiriciyle. Bayadir diyodum bi deniyim diye. Canim sikildi yaptim