- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.021
Selam kocam nöbette bebemle evde debeleniyorum sizler nasılsınız??Selam çıtır lar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kocam nöbette bebemle evde debeleniyorum sizler nasılsınız??Selam çıtır lar nasılsınız
Tüh hem de baya kalorili. İçtin bari kötü etmeseymis seniMenümü yazayım
Sabah 8
Patatesli yumurta
2 dilim börek
5 zeytin domates
Ara çiğ yer fıstığı bir avuctan fazladır bir elma
Öğle 15
1 servis kaşığı pirinç pilavı tavuk 1 kornişon turşu
Ara büyük fincan white caklit moka içmez olaydım keşke
E Elif_Eylul @MissHayaLet
5200 de adimim var
12 senedir kola içmeyen ben neyse aramıza hoş geldinizİyi yapmışsın ben de tamamen bırakmayı istiyorum ama zamanla inşallah. Almamaya çalısacam, ona vereceğim parayı sağlıklı atıştırmalıklara veririm
Hoş buldummm12 senedir kola içmeyen ben neyse aramıza hoş geldiniz
12 senedir kola içmeyen ben neyse aramıza hoş geldiniz
Hoş buldummm
Aferin kız tebrik ettim gönüldenBen de ben de ömrümde 5-6 sefer icmisimdir ancak kola. Ama onun yerini sade gazoz ile baya bir doldurdum uzun zamandır onu da içmiyorum bakalım inşallah böyle devam.
Menülerin öyle olmuyır da dediğim gibi etiket yaparsan daha iyi gözden kaçmazAkıntıya basarak
Topluca wp gitmek yasak burda. Kazen siteden atar hepimizi :)Ay aslında sitede mesajları takip etmek çok zor. WhatsApp grubumuz olaymış daha mı iyi olurmus ne? Herkes istemeyebilir tabii. Şu reklamlar çok rahatsız edici bir mesaj yazana kadar on tane reklam kapatiyom
Bu dün benim de aklıma geldi valla zor oluyor sinir bozucuAy aslında sitede mesajları takip etmek çok zor. WhatsApp grubumuz olaymış daha mı iyi olurmus ne? Herkes istemeyebilir tabii. Şu reklamlar çok rahatsız edici bir mesaj yazana kadar on tane reklam kapatiyom
Canım sitede watsap grubu yasakAy aslında sitede mesajları takip etmek çok zor. WhatsApp grubumuz olaymış daha mı iyi olurmus ne? Herkes istemeyebilir tabii. Şu reklamlar çok rahatsız edici bir mesaj yazana kadar on tane reklam kapatiyom
Ay aslında sitede mesajları takip etmek çok zor. WhatsApp grubumuz olaymış daha mı iyi olurmus ne? Herkes istemeyebilir tabii. Şu reklamlar çok rahatsız edici bir mesaj yazana kadar on tane reklam kapatiyom
Yasak kızlarBu dün benim de aklıma geldi valla zor oluyor sinir bozucu
Cimcime yaaYok kiz duzlestiriciyle. Bayadir diyodum bi deniyim diye. Canim sikildi yaptim
Ya yok wp den ziyade reklamlara çare bulmak lazım özellikle sayfanın önüne atlayanlar gıcık ediyor . Reklam önleyici indircem telefonda yer yokTopluca wp gitmek yasak burda. Kazen siteden atar hepimizi :)
Kız opera indirsene olmuyo muYa yok wp den ziyade reklamlara çare bulmak lazım özellikle sayfanın önüne atlayanlar gıcık ediyor . Reklam önleyici indircem telefonda yer yok
He kııız kullanıyorum onu bende dur bende oradan gireyim bi araCanım sitede watsap grubu yasak
Opera uygulamasını indir ordan gir reklamsız