- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.841
Bulgur pilavini peynirle yemeyi severim ben cinsim işteOyyy anacıııııım
Nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulgur pilavini peynirle yemeyi severim ben cinsim işteOyyy anacıııııım
Nasıl
Hoş buldummmAramıza hoşgeldin
Dimi keşşşke bizim olsa
Boyum kısa ama49 mu yazıyor...bence yanlış benim yarim kadar nasıl olabilirrrr
Benimkide filHoş buldummm
Bakma aslında yemek yiyince alıyorum, kuş midesi gibi midem olunca 2 kaşıkla doyuyorum yemeye yemeye küçülüyor mide
Evet aynen. Zaten reflümün sebebi buydu bence, çocukluktan beri çok sağlıksız besleniyorum. Gün de 2 litre kola içiyordum bir ara, abur cubur da cabası zaten mide yol geçen hanına dönmüştüHoşgeldin. canm zaten reflun varmis. Iyi olmus biraktiğin abur cuburu. Ya sonucta hepimizin nefsi var illaki arwda oluyor. Ama bu tarz seyleri hayat bicimi haline getirmek sikintibelbette
Ay hazırlıksız yakalandım buna Allah iyiliğini versinBenimkide fil
hoşgeldin aramızaBoyum kısa ama
Hoş buldummmAramıza hoşgeldin kilonu kıskanmadım
Hoş buldummm neslii kk pastandan hatırlıyorum senihoşgeldin aramıza
Ben de yoğurtla çok severimBulgur pilavini peynirle yemeyi severim ben cinsim işte
cok severek yapmıştımHoş buldummm neslii kk pastandan hatırlıyorum seni
Müthiş olmuştu valla, tekrar ellerine sağlıkcok severek yapmıştım
Bende kola cok icerdim simdi misafirlikte yada doğum günü varsa ozamanEvet aynen. Zaten reflümün sebebi buydu bence, çocukluktan beri çok sağlıksız besleniyorum. Gün de 2 litre kola içiyordum bir ara, abur cubur da cabası zaten mide yol geçen hanına dönmüştü
Çok teşekkür ederim hani bir filmi çok beğenirsin,finali seni tatmin etmez,kesin 2. si çekilmeli dersin ya ama gelmez ...işte öyle oldu pastaMüthiş olmuştu valla, tekrar ellerine sağlık
İyi yapmışsın ben de tamamen bırakmayı istiyorum ama zamanla inşallah. Almamaya çalısacam, ona vereceğim parayı sağlıklı atıştırmalıklara veririmBende kola cok icerdim simdi misafirlikte yada doğum günü varsa ozaman
Aynen aynenÇok teşekkür ederim hani bir filmi çok beğenirsin,finali seni tatmin etmez,kesin 2. si çekilmeli dersin ya ama gelmez ...işte öyle oldu pasta
Kahvaltıyi çok geç yapıyorum abla aslında o yüzden ara öğün vs gerek kalmıyor çünkü acikmiyorum ama bundan sonra 3 öğün yspip dikkat edecegimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Senin menülerde bu sıkıntın var kilona göre yemedigin
Bu sana az mesela
Afiyet olsun canım
Sen ciddi olamazsin onca şeyimi yedin cok olmuş
Sen ve arzu abla tek bile üstesinden gelirsiniz kuzum
Biz bize yeteriz @MissHayaLet M M_atruska @sulisim G Gokyuzu_kadar @klbk33 @Seraayms @Klassklasik
Kızlar lütfen aktif olalım
Ceee eeee