- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.821
Valla bende farkettim. Gormezden geliyorum caktirma49 mu yazıyor...bence yanlış benim yarim kadar nasıl olabilirrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende farkettim. Gormezden geliyorum caktirma49 mu yazıyor...bence yanlış benim yarim kadar nasıl olabilirrrr
Aramıza hoşgeldin kilonu kıskanmadımADINIZ: Black
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 49
HEDEF KİLONUZ: kilomu korumak istiyorum
MEDENİ DURUMUNUZ: evliyim
MESLEGINIZ: yok
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: reflüm var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
O damı menü paylaşcakAyyy sende bebesin daha♀
Hosgeldin canim aramiza bende filiz
Kiloya bakiyorum bakiyorum bakiyorum
Neyse bu kiloyu koruma adına listeye ekliyorum,
Menulerini paylasmaya aksama baslarsan sevinirim,sporda yaparsan eger M MissHayaLet etiket yaparsan seni spor listesine ekler
Bu hafta çok iyi vereceğiz şekerim paremValla bende farkettim. Gormezden geliyorum caktirma
Ay amin amin insallahBu hafta çok iyi vereceğiz şekerim parem
PaylasmasinmiO damı menü paylaşcak
Zaten şunun şurasında 49 a ne kaldiBu hafta çok iyi vereceğiz şekerim parem
Aramıza hoşgeldinTanıştığıma memnun oldum
Hahahaha bebe mi
Ben şu an köydeyim, yani annemin evindeyim yine de annemin yaptıklarını paylaşsam mı? Pek de sağlıklı diyemem, yöresel yemekler annemin yemekleri burda yine sağlıksız şeyler tüketmem ama istediğim gibi beslenemem sanırım, az yağlı yapmasını söylerim gerçi dün ızgara tavuk yapmıştık.
Spor da eve gidince kendime göre bakayım bi neler yapıyorum etiketlerim inşallah çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Dimi keşşşke bizim olsaAramıza hoşgeldin kilonu kıskanmadım
Hep benmi hatırlatcam beynini zorlaNiye bunu düşünemedim ben çok iyi geldi yalnız
Bilemedimki bize az ye onada çok ye mi diycen hah tam ana oldun şimdiPaylasmasinmi
YohBulgur pilavinla peynir yiyem bari
Anayım ben anaBilemedimki bize az ye onada çok ye mi diycen hah tam ana oldun şimdi
Ben yiyom iste
Sen de yanlış yapıyorsun benim gibi tersinden okuZaten şunun şurasında 49 a ne kaldi
Çakalll fikrimi çaliyorSen de yanlış yapıyorsun benim gibi tersinden oku
Hep benmi hatırlatcam beynini zorla
Oyyy anacıııııımAnayım ben ana
NasılBen yiyom iste