- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.881
Ramazanda ne yapiyosun cipsmi aşeriyosunHehee veririim midem ac kalmayı öğrense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazanda ne yapiyosun cipsmi aşeriyosunHehee veririim midem ac kalmayı öğrense
Evet bilmiyor muydunRamazanda ne yapiyosun cipsmi aşeriyosun
Hadi iyiles haftaya kismetse oruc tutcazEvet bilmiyor muydun
TememHadi iyiles haftaya kismetse oruc tutcaz
İnşallah olur bebişimmmNe güzel bir mide keske benimki de öyle olsa
Yeşil çay mıYesil çaylar hazırmi
Hehe olurİnşallah olur bebişimmm
Olur sana siyah bize yesil yada kahveYeşil çay mı
Siyah çay olmaz mı?
Hehe olur
Kahve hiç sevmiyorum, çay tiryakisiyimdir. Bitki çaylari içemiyorum ama, inşallah alışırımOlur sana siyah bize yesil yada kahve
Kahve hiç sevmiyorum, çay tiryakisiyimdir. Bitki çaylari içemiyorum ama, inşallah alışırım
Sen nerden taniyosun menekseyiM Mavi Menekse ben bu gacının düğün fotolarını görmüştüm gayet fit bence, ama tabi düğün sonrası kilo almış mı bilemiyecem
Evet, defalarca denedim ama 2 yudum anca içiyorum. Sütlü Türk kahvesi dışında pek içemiyorum maalesefKahve sevmiyormusun toplaşin kizlar
Başka bir topikte tanışmıştık sonra özelden konusmaya başlamıştık ahhahaSen nerden taniyosun menekseyi
C Chikolata_gozlum al sana kahve sevmeyen arkadasEvet, defalarca denedim ama 2 yudum anca içiyorum. Sütlü Türk kahvesi dışında pek içemiyorum maalesef
M Mavi Menekse bundan bizim haberimiz niye yokBaşka bir topikte tanışmıştık sonra özelden konusmaya başlamıştık ahhaha
İkimiz de bebiş istiyorduk
Tamam abla bu hafta öyle deneyeceğim haklısınEn azından kahvaltı bir tost,öglene çorba salata yogurt
Aksama gene yemek yemen lazım,yoksa 80lerden 79lara inip gene 80lere çıkarsın,biliyosun uzun zamandir aynısın
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ya bebisler hep hasta herkesinEvet abla dün benle geldiler oğlanı hastaneye götürdük gelir gelmez hem kusuyordu hemde ishaldi
Bugünde sabah kahvaltı yaptık annemle alışverişe çıktık eksiklerini alıyor
Maşallah kuzuma ya çok tatlıYok kiz duzlestiriciyle. Bayadir diyodum bi deniyim diye. Canim sikildi yaptim
Kız şuna bakYok kiz duzlestiriciyle. Bayadir diyodum bi deniyim diye. Canim sikildi yaptim