- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu topikte bana yer yok o zaman galibaSayfanın adı ye,dengele,zayıfla
Yee kısmını anlıyosunuz sanırım sadece,zayıflama kısmını algılamıyor beyinler
Yemeye devam.eden gitsin başka sayfalara uyari üstüne uyari yapamam düzene girecekseniz devam edin
Öyle yaptım canım halim yokNane limon iç miden rahatlar sık burnunu dik kafaya
Yani o zaman protein yemeye calis. Et balik tavuk. Yada baklagil. Sebzeyi salata tarzi tüket. Yesiilik yada en azindan havuc falan ne biliyim. Sdece karbonhidratlarla olmaz. Bak bende karnabahardan pek hazetmiyorum. Ama hasladim yogurtla yedim valla. Biraz emek olmadan olmuyot maalesefDikkat etmeye çalışıyorum ama ben sebze yemem öyle kahvaltı da anca yemeğin yanında olursa oda çok az yerim
Bütün kk burda sanırım
Tabiki mumkun. Vucudunun ihtiyaci olan kaloriyi pek ala saglikli beslenrek de alirsin.Merhabalar, bir şey soracam sağlıklı beslenip zayıflamamak mümkün mü?
Yat yat dinlen biraz.Azıcık yatacagim
Yer yok konusu degil aslındaBu topikte bana yer yok o zaman galiba
Teşekkür ederim cevabın içinTabiki mumkun. Vucudunun ihtiyaci olan kaloriyi pek ala saglikli beslenrek de alirsin.
Abur cubur tüketmiyorum sayılır, bıraktım çok şükür. Sağlıklı beslenip spor yapmaya başlayacağım o zaman teşekkür ederimYer yok konusu degil aslında
Burası zayiflama topigi ama bazılari biseylerden vazgecmesi lazım sonra ben neden veremiyoruma geliyor iş
Pogca kek aburcuburu sürekli yersen veremezsin
Senin kilo problemin yokmus,kilonu koruman lazim kötü alıskanliklarından vazgecip saglıklı doyurucu yag olan ürunler yiyebilirsin,kas yapmak istersende spor şart
Şu mesajima üzgün atan atana özellikle Black Light üstüne mi alındınSayfanın adı ye,dengele,zayıfla
Yee kısmını anlıyosunuz sanırım sadece,zayıflama kısmını algılamıyor beyinler
Yemeye devam.eden gitsin başka sayfalara uyari üstüne uyari yapamam düzene girecekseniz devam edin
Istersen yardımcı olabiliriz canim tabiki sen istersen olurAbur cubur tüketmiyorum sayılır, bıraktım çok şükür. Sağlıklı beslenip spor yapmaya başlayacağım o zaman teşekkür ederim
Evet kilo problemim yok hatta çok zayıf sayılanlardanım ama sağlıksız beslenince hayatımi da etkiliyor, sürekli halsizlik, yorgunluk falan, buna dur demem lazımdı artık.
Yok ben gelsem zayıflarım ama zayıflamamam lazım diye üzüldüm, dedim burası zayıflama topiği benim yerim yok burda Elif beni kovacak ahahhahaŞu mesajima üzgün atan atana özellikle Black Light üstüne mi alındın
İsterimmmIstersen yardımcı olabiliriz canim tabiki sen istersen olur
Zayiflama kısmı degil dengeleme ve spor kısmında
Kimseyi kovmadim bugüne kadar taki tepem atarsa ne oluyor bazı kızlar biliyorYok ben gelsem zayıflarım ama zayıflamamam lazım diye üzüldüm, dedim burası zayıflama topiği benim yerim yok burda Elif beni kovacak ahahhaha
Şeytan tüyü var bendeİsterimmm