- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.761
Bütün kk burda sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kedimi
Pogca kek yiyerek veremezsin kilonuDikkat etmeye çalışıyorum ama ben sebze yemem öyle kahvaltı da anca yemeğin yanında olursa oda çok az yerim
Peki ne yiyorsun meselaDikkat etmeye çalışıyorum ama ben sebze yemem öyle kahvaltı da anca yemeğin yanında olursa oda çok az yerim
Miniş kedi sensinBana kedimi
Miniş kedi sensin
Tabi bana inanma git maya91 verdi bütün sevgiyi
Best kankirellana yaptığına bak
Best of a çıkçam dogruBest kankirellana yaptığına bak
Best of a çıkçam dogru
Esma sen gerçekten zayıflamayamı geldin, bizde kaçırıyoruz bazen ama toparlamaya çalışıyoruz ardından inan burdaki herkes sevdiği yiyecekleri yemiyor hepimizin zaafları var ama senin gibi yapmıyor çok anlayamadım ben seniDikkat etmeye çalışıyorum ama ben sebze yemem öyle kahvaltı da anca yemeğin yanında olursa oda çok az yerim
farkındayım ama ne kadar dikkat etmey çalışıyorum olmuyor ben zaten sebze yemem öyle kahvaltı da anca yemeğin yanında olursa oda çok az yerim nasıl yapacam bilmiyorumE Esma2424 ciddi derecede menulerini degistirmen lazim,sence bu diyet menusü olabilirmi,1degil,2degil, bütün menulerin hep böyle,olmaz bak arkadaslarinda dikkatini çekmiş ve sana söylemisler,yaa düzelt menülerini yadaa kendin bilirsin
Bugün sabah kahvaltı yapmadım 14.00 da öğle 1 tane havuçlu cevizli kek 2 gofret 6 kraker çeyrek içsiz kete 1 su bardağı çay 4 su bardağı su18.00 da akşam 5 tane lahana dolması 5 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 Su bardağı kuşburnu çayı ara 20.00 da 4 su bardağı çay 3 tane milföy 1 su bardağı süt
Kavgamız seyirci topladı45 tane ziyaretçi var looooo
Reyting yaptı he deseneKavgamız seyirci topladı
yok kız yemek yicem şimdii düzgünKiz sakin ac kalma bak. Inat uğruna ac kalıpta kilo veremezsen
yaa görüyorsun ben ne kadar masumum E Elif_EylulTabi bana inanma git maya91 verdi bütün sevgiyi
Doktorada gitsen sana diyet listesinde sebze protein vericekfarkındayım ama ne kadar dikkat etmey çalışıyorum olmuyor ben zaten sebze yemem öyle kahvaltı da anca yemeğin yanında olursa oda çok az yerim nasıl yapacam bilmiyorum
Sağol canımGecmiş olsun canım