- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.681
Beğenmedim 90/60/90 degilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek
11.30 1 sade turk kahvesi 1 maden suyu
14.00 2 haslama tavuk but, 3 yk yogurt, 1dilim ekmek
18.30 1 tabak etli nohut, 2yk bulgur, yogurtlu kereviz salatası
2 litre su
Olur tabi neden olmasinDenetim kızartmayı ama tavada olur mu
Gelmem daha ya. Özür dilerim terbiyesizliğim için de. Ağlamayın siz.
Gelmem daha ya. Özür dilerim terbiyesizliğim için de. Ağlamayın siz.
Yaa süper bu sene hangi desenler popüler
Görme görmeM MissHayaLet aşada miss li bir üye daha var
Neden? Çay koyim mi? Bu konuyu konuşuruz. Sen çay içerken biz sıcak çikolataylaaaa...Artemissisipi seni görünce neden pipi geliyor aklima
Hem etiketleyip sataşıyor hem de aşağıda üye var diyor. Ben anlamadım. Hem terbiyesiz diyor hem benden kopamıyor.Güya yanlışlıkla girmişti öğlen kesin bu seferde meraktan
Yaaa sesli güldümNeden? Çay koyim mi? Bu konuyu konuşuruz. Sen çay içerken biz sıcak çikolataylaaaa...
Ekledim canimGöğüs: 90
Bel: 68
Karın: 80
Kalça: 98
Üst bacak (sağ): 56
Üst bacak (Sol): 56
Sağ kol : 27
Sol kol: 27
M MissHayaLet
Yok kiz ben öyle şeylere takilmam bile şaka kaldırıriz burda hepimizHem etiketleyip sataşıyor hem de aşağıda üye var diyor. Ben anlamadım. Hem terbiyesiz diyor hem benden kopamıyor.
Öpmek serbest mi? Ayrıca bu öğlen çokça gülerek kalori yaktık bence. Arada uğrayıp bakarım gerçekten zayıflıyor musunuz yoksa diyet grubu adı altında benim gibi saf masum ve gözü açılmamış tazeleri tuzağa mı düşürüyorsunuz. Gözümün biri burada. 👁Yok kiz ben öyle şeylere takilmam bile şaka kaldırıriz burda hepimiz
Maksat muhabbet olsun herzaman bekleriz
YaaaÖpmek serbest mi? Ayrıca bu öğlen çokça gülerek kalori yaktık bence. Arada uğrayıp bakarım gerçekten zayıflıyor musunuz yoksa diyet grubu adı altında benim gibi saf masum ve gözü açılmamış tazeleri tuzağa mı düşürüyorsunuz. Gözümün biri burada. 👁
Hiç kızmadım valla yorumlarına çokta tatlı geldin gözüme ne zaman gelmek istersen buyur gel bekleriz.Öpmek serbest mi? Ayrıca bu öğlen çokça gülerek kalori yaktık bence. Arada uğrayıp bakarım gerçekten zayıflıyor musunuz yoksa diyet grubu adı altında benim gibi saf masum ve gözü açılmamış tazeleri tuzağa mı düşürüyorsunuz. Gözümün biri burada. 👁
Ahaaa kardesim benim beHiç kızmadım valla yorumlarına çokta tatlı geldin gözüme ne zaman gelmek istersen buyur gel bekleriz.