- 16 Aralık 2019
- 21.053
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.451
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #13.401
Beynini sevim bak kaç kişiye destek oluyon .yıllardır diyet yaparım hiç bu kadar motive olmamıştım. Diğer gruplar da hiç.çekici gelmedi bana girmedim hiçYok canim ne normal.sayfasi zaten kizlar aç dedi diye açtim bana goremi boyle seyler 2senedir insanlarla beynim bikildi
Gecmis olsun canimIyiyimm kuzumm dün tetanoz oldum biyandanda o kolum.ağrıyorr zor uyudum şini uyandım sırf ilacım için sen nasılsınn
Ben yemiyorum canım çok şükür iyi gidiyorum. Motivasyonda tam. Eşimdende tam destek dün bana maydanoz limon almış ben demeden
Şimdi bu güzel kadınlarYok canim ne normal.sayfasi zaten kizlar aç dedi diye açtim bana goremi boyle seyler 2senedir insanlarla beynim bikildi
Gülmeyim dedim ama güldümBeynini sevim bak kaç kişiye destek oluyon .yıllardır diyet yaparım hiç bu kadar motive olmamıştım. Diğer gruplar da hiç.çekici gelmedi bana girmedim hiçsevap işliyon be
Benimki de brokoli almış .Ben yemiyorum canım çok şükür iyi gidiyorum. Motivasyonda tam. Eşimdende tam destek dün bana maydanoz limon almış ben demedensana gül aldım diyo
Asadaki tugbanin sayfasina yazarsinŞimdi bu güzel kadınlar
Fitliklerine ulaşınca kapatacakmisin
O zaman hiç kilo vermesinler diye dua ederim diyim.
Ihi tutar burayada yazıyorum.
Kapatamazsın
Ben nerede yazıp yazıp duracağım
Sağoll canım benimm nasıl uyuyacağımı şasırdım sağa yatsmıyorum sırt üstü olmuyo sol desen kolum agrıyo başım çatlıyo vallahii şuanGecmis olsun canim
O zaman normal sayfa açarsın dimi
Kendimi çok yalnız hissederim kızım ben
Asosyal hayatıma renk getirdiniz şurada
Orda kimsecikler yokAsadaki tugbanin sayfasina yazarsin
İner canımBenim 900 den 500 Gr düşmüş ama bakalım cuma ne olacak
Benim göğüslerde pert yaa öyle yatamadım yann yatayımm dedim kollar yok. Öyle döndün durdum.Ben her yatış pozisyonu denedim yüz ustude karar kıldım
Yok bence sana göre ablaYok canim ne normal.sayfasi zaten kizlar aç dedi diye açtim bana goremi boyle seyler 2senedir insanlarla beynim bikildi
D u t
Pestilim
Kapanırsa beni transfer alinmi kız
Kendimi sudan çıkmış balık gibi hissederim valla
Uyum sağlarım
Ama seninkiler pek aktif değil napak bir köşede çadır kurarım
Ben onun sayfasindakilerde 3tane göz ardi var oyuzden pek gitmek istemiyorumD u t
Pestilim
Kapanırsa beni transfer alinmi kız
Kendimi sudan çıkmış balık gibi hissederim valla
Uyum sağlarım
Ama seninkiler pek aktif değil napak bir köşede çadır kurarım
Yav heralde sanki anlamadım ben
İşin espirisindeyim canım gidicekler cenaze öğlene mecburlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?