• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu regl dönemindeki şişlikler tartıda görünüyo mu 😢😭
Kimisinde evet kimisinde hayır. Ben mesela regl olduğum zaman hep maydanoz limon kaynatıp içerim ödemlerime iyi geliyor. Yapmadığım zaman artı çıkıyorum .Varsa ödemin ödem atıcı birşeyler yapa bilirsin. Ama sen sabahları maydanoz limon kürü içiyorsun bence oda etki eder

GÜNÜN MENÜSÜ

Happy Tatlısı 🤣(Regl Tatlısı)

MALZEMELER
🍫1 paket bitter çikolata
🍫Kuru meyveler
🍫Çiğ karışık kuruyemişler
🍫Hindistancevizi tozu

Bolca Sevgi

YAPILIŞI
Bitter çikolata benmari usulü eritilir.
İçine Hindistancevizi tozu hariç tüm malzemeler eklenir.
İyice karıştırılır.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye kaşıkla aralıklı katılır.
Üzerlerine Hindistancevizi tozu serpiştirilir.
Buzlukta 2 saat bekletilir.
Sonra üst dolaba alınır.
Afiyet olsun ♡

E Elif_Eylul
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
@Noisy Girl
@Li_zigi
@HuZuNMeLeGi
@Mevsim_bahar83
@M_atruska
@suspushanimcim
karamel Latte karamel Latte
D u t D u t
@rainydyinlondon
@Gozdem__
@Saliha40
Jou Jou
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Pandora27
@jtaime020626
@masal3487

Hahahahahaha alemmm😅

Dün geldi benimki şiş hissediyom . İnşallah cumaya kadar iner biraz. İnternete baktım regl döneminde fazla gösterir yazıyo. Regl dönemi biter bitmez olması gereken kilo gösterirmiş😭
Aynen oyle canim sorun yok diger cuma daha guzel eksi gelir🥰

Kimisinde evet kimisinde hayır. Ben mesela regl olduğum zaman hep maydanoz limon kaynatıp içerim ödemlerime iyi geliyor. Yapmadığım zaman artı çıkıyorum .Varsa ödemin ödem atıcı birşeyler yapa bilirsin. Ama sen sabahları maydanoz limon kürü içiyorsun bence oda etki eder
Evet aksatmamaya çalışıyorum onu

Bugünden itibaren hafif beslenin kizlar artı görenler eksiye cevirmeye çalışsınlar bende dahil yoksa kapatıp gidelim burasini🥲
O zaman normal sayfa açarsın dimi
Kendimi çok yalnız hissederim kızım ben
Asosyal hayatıma renk getirdiniz şurada 🤣🤣🤣

O zaman normal sayfa açarsın dimi
Kendimi çok yalnız hissederim kızım ben
Asosyal hayatıma renk getirdiniz şurada 🤣🤣🤣
Yok canim ne normal.sayfasi zaten kizlar aç dedi diye açtim bana goremi boyle seyler 2senedir insanlarla beynim bikildi😐

Dün geldi benimki şiş hissediyom . İnşallah cumaya kadar iner biraz. İnternete baktım regl döneminde fazla gösterir yazıyo. Regl dönemi biter bitmez olması gereken kilo gösterirmiş😭
Olsun canım pazartesiye güzel eksi görürsün sende sorun yok sakın moralini bozma artı sabit gelirsen. Ödem yapacak şeylerde tüketmezsen . Olmazya bence daha cumaya çok var. No stressss 💋💋💋

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X