- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.421
Göz ardilarini boşver balım yaBen onun sayfasindakilerde 3tane göz ardi var oyuzden pek gitmek istemiyorum![]()
Valla gidersek biryere hep birlikte gidek
Ben kafayı yerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz ardilarini boşver balım yaBen onun sayfasindakilerde 3tane göz ardi var oyuzden pek gitmek istemiyorum![]()
Aşada tertemiz bir sayfa varBana bulacaksınız karışmam valla
Ben sizlerle mutluyum
Kapanırsa sudan çıkmış balık gibi olurum valla
Ya temiz bir sayfa açın
Arada yazın![]()
Kiyamam sana ben soylerim gidersekGöz ardilarini boşver balım ya
Valla gidersek biryere hep birlikte gidek
Ben kafayı yerim
Tamam bir kapım açıketiket yapınca dökülüyolar . Ben günlük etiket yaparım
Yok cidden seviyorum siziKiyamam sana ben soylerim giderseksen bizi birakmada
Geçmiş olsun canım tetanoz çok yakıyorIyiyimm kuzumm dün tetanoz oldum biyandanda o kolum.ağrıyorr zor uyudum şini uyandım sırf ilacım için sen nasılsınn
Wayyy ne aşka bakBen yemiyorum canım çok şükür iyi gidiyorum. Motivasyonda tam. Eşimdende tam destek dün bana maydanoz limon almış ben demedensana gül aldım diyo
![]()
Sevmeyin beniSanki bizde seni seviyoruz gibi![]()
Evett kuzumm 2 cisi bu aslında 3cüsüde varmış oda eylülde doğumdan 3 ay sonraGeçmiş olsun canım tetanoz çok yakıyor![]()
İnşallahYav heralde sanki anlamadım ben
İşin espirisindeyim canım gidicekler cenaze öğlene mecburlar![]()
Yaa geçmiş olsun canımIyiyimm kuzumm dün tetanoz oldum biyandanda o kolum.ağrıyorr zor uyudum şini uyandım sırf ilacım için sen nasılsınn
Beynini sevim bak kaç kişiye destek oluyon .yıllardır diyet yaparım hiç bu kadar motive olmamıştım. Diğer gruplar da hiç.çekici gelmedi bana girmedim hiçsevap işliyon be
BendeSeverumdeeee![]()
He ben bidefa aldım sadece benlik değilmişBenimki de brokoli almış .nasıl yapcam onu hiç yapmadım
Ben gidiyom öptüm sizi![]()
Kız kapanmıyoz tamam sakin ol burdayız daha biz zayıflicaz sen kilo alcan@Buralardutluuugdu
Pestilim
Kapanırsa beni transfer alinmi kız
Kendimi sudan çıkmış balık gibi hissederim valla
Uyum sağlarım
Ama seninkiler pek aktif değil napak bir köşede çadır kurarım![]()
İner canımmerak etme sen yaparsın
Benim göğüslerde pert yaa öyle yatamadım yann yatayımm dedim kollar yok. Öyle döndün durdum.
Yok bence sana göre abla![]()
Inşaallahh inşaallahhh sen nasılsınnnn
Anladım canım ilk olduğu ixin 5 yıl koruması var ben 2. Kızımda olmadım 3. De yaptılar.Evett kuzumm 2 cisi bu aslında 3cüsüde varmış oda eylülde doğumdan 3 ay sonra![]()
Aaa neden. Yinemi gelmiyor@Li_zigi listeden cikartiyorum![]()
İnşallah canımNeyse bu haftadan sonra alisiriz
![]()
Baksana menu listesine hepAaa neden. Yinemi gelmiyor
İnşallah canım![]()