Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu regl dönemindeki şişlikler tartıda görünüyo mu
Kimisinde evet kimisinde hayır. Ben mesela regl olduğum zaman hep maydanoz limon kaynatıp içerim ödemlerime iyi geliyor. Yapmadığım zaman artı çıkıyorum .Varsa ödemin ödem atıcı birşeyler yapa bilirsin. Ama sen sabahları maydanoz limon kürü içiyorsun bence oda etki eder

Hahahahahaha alemmm

Dün geldi benimki şiş hissediyom . İnşallah cumaya kadar iner biraz. İnternete baktım regl döneminde fazla gösterir yazıyo. Regl dönemi biter bitmez olması gereken kilo gösterirmiş
Aynen oyle canim sorun yok diger cuma daha guzel eksi gelir

Evet aksatmamaya çalışıyorum onu

Bugünden itibaren hafif beslenin kizlar artı görenler eksiye cevirmeye çalışsınlar bende dahil yoksa kapatıp gidelim burasini
O zaman normal sayfa açarsın dimi
Kendimi çok yalnız hissederim kızım ben
Asosyal hayatıma renk getirdiniz şurada

O zaman normal sayfa açarsın dimi
Kendimi çok yalnız hissederim kızım ben
Asosyal hayatıma renk getirdiniz şurada
Yok canim ne normal.sayfasi zaten kizlar aç dedi diye açtim bana goremi boyle seyler 2senedir insanlarla beynim bikildi

Dün geldi benimki şiş hissediyom . İnşallah cumaya kadar iner biraz. İnternete baktım regl döneminde fazla gösterir yazıyo. Regl dönemi biter bitmez olması gereken kilo gösterirmiş
Olsun canım pazartesiye güzel eksi görürsün sende sorun yok sakın moralini bozma artı sabit gelirsen. Ödem yapacak şeylerde tüketmezsen . Olmazya bence daha cumaya çok var. No stressss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…