- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #13.381
Kimisinde evet kimisinde hayır. Ben mesela regl olduğum zaman hep maydanoz limon kaynatıp içerim ödemlerime iyi geliyor. Yapmadığım zaman artı çıkıyorum .Varsa ödemin ödem atıcı birşeyler yapa bilirsin. Ama sen sabahları maydanoz limon kürü içiyorsun bence oda etki ederBu regl dönemindeki şişlikler tartıda görünüyo mu
Hahahahahaha alemmmGÜNÜN MENÜSÜ
Happy Tatlısı(Regl Tatlısı)
MALZEMELER
1 paket bitter çikolata
Kuru meyveler
Çiğ karışık kuruyemişler
Hindistancevizi tozu
Bolca Sevgi
YAPILIŞI
Bitter çikolata benmari usulü eritilir.
İçine Hindistancevizi tozu hariç tüm malzemeler eklenir.
İyice karıştırılır.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye kaşıkla aralıklı katılır.
Üzerlerine Hindistancevizi tozu serpiştirilir.
Buzlukta 2 saat bekletilir.
Sonra üst dolaba alınır.
Afiyet olsun ♡
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
@Noisy Girl
@Li_zigi
@HuZuNMeLeGi
@Mevsim_bahar83
@M_atruska
@suspushanimcim
karamel Latte
D u t
@rainydyinlondon
@Gozdem__
@Saliha40
Jou
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Pandora27
@jtaime020626
@masal3487
Benim 900 den 500 Gr düşmüş ama bakalım cuma ne olacakİnşallah toparlanır kızlar. Bende eksi tamam cebimde cebimde fermuarlı kaçamaz
Aynen oyle canim sorun yok diger cuma daha guzel eksi gelirDün geldi benimki şiş hissediyom . İnşallah cumaya kadar iner biraz. İnternete baktım regl döneminde fazla gösterir yazıyo. Regl dönemi biter bitmez olması gereken kilo gösterirmiş
Ben sessizdim o pusuda bekliyormuşVallami tühyadedim sessiz ol
gel kullan kıız
Evet aksatmamaya çalışıyorum onuKimisinde evet kimisinde hayır. Ben mesela regl olduğum zaman hep maydanoz limon kaynatıp içerim ödemlerime iyi geliyor. Yapmadığım zaman artı çıkıyorum .Varsa ödemin ödem atıcı birşeyler yapa bilirsin. Ama sen sabahları maydanoz limon kürü içiyorsun bence oda etki eder
Olsun güzel ağrılar bunlarAy sorma benim omuzlarım ve sırt ağrım var dünden beri
Hahahahah kızzzz yemek yarışmasına katılcamm ya gözüm hep oralardaydı ama bikdirim çok vardı anlayamadımmEvet etiketledim ama gelmedin profillerde gezdin yemek bolumunde gezdin
İnşallahAynen oyle canim sorun yok diger cuma daha guzel eksi gelir
Selam canım . Nasılsın?Aaaaa kaçırdım herhalde kızz yoksa gelirdiimmmm benn filizcummm
Ben her yatış pozisyonu denedim yüz ustude karar kıldımOlsun güzel ağrılar bunlar
Sırt üstü yatamadım bu gece
O zaman normal sayfa açarsın dimiBugünden itibaren hafif beslenin kizlar artı görenler eksiye cevirmeye çalışsınlar bende dahil yoksa kapatıp gidelim burasini
Katıl katıl git gıtgıtgıtHahahahah kızzzz yemek yarışmasına katılcamm ya gözüm hep oralardaydı ama bikdirim çok vardı anlayamadımm
Sende iyki varsinİnşallahtek başıma olsam motivasyonum düşer vallahi bırakırım . İyi ki varsınız
Yok canim ne normal.sayfasi zaten kizlar aç dedi diye açtim bana goremi boyle seyler 2senedir insanlarla beynim bikildiO zaman normal sayfa açarsın dimi
Kendimi çok yalnız hissederim kızım ben
Asosyal hayatıma renk getirdiniz şurada
Yav heralde sanki anlamadım benSeni beklicek tabi sen o evin hanımısin kalmak için gelmek için danışmaz ama kahvaltı bekler
İşin espirisindeyim canım gidicekler cenaze öğlene mecburlarDemekki seni bekliyormuş
1-2 saat idare et gidecekler nasıl olsainşallah
Katıl katıl git gıtgıtgıt
Olsun canım pazartesiye güzel eksi görürsün sende sorun yok sakın moralini bozma artı sabit gelirsen. Ödem yapacak şeylerde tüketmezsen . Olmazya bence daha cumaya çok var. No stressssDün geldi benimki şiş hissediyom . İnşallah cumaya kadar iner biraz. İnternete baktım regl döneminde fazla gösterir yazıyo. Regl dönemi biter bitmez olması gereken kilo gösterirmiş
Iyiyimm kuzumm dün tetanoz oldum biyandanda o kolum.ağrıyorr zor uyudum şini uyandım sırf ilacım için sen nasılsınnSelam canım . Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?