Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kız karbonu yazan yazıyor kimisi yazmıyor asıl yazılması ve ertesi gün önlem alınması gerekir.
Beni biliyosun hic acımam bakma ses etmiyorum uzun zamandir belki kendi menulerinin hatalarini anlayıp ertesi günu guzel gecirsinler diye ama yok cok fazla sustum

Yakalandım anasını satim
Kadın beni bekliyomuş gibi kapı sesini duyar duymaz fırladı odadan
Seni beklicek tabi sen o evin hanımısin kalmak için gelmek için danışmaz ama kahvaltı bekler

Beni biliyosun hic acımam bakma ses etmiyorum uzun zamandir belki kendi menulerinin hatalarini anlayıp ertesi günu guzel gecirsinler diye ama yok cok fazla sustum
Ben gördüğümü söylüyorum ama ertesi gün düzene girmesi gerekir yedikleri 2 gün ödem yapacak belki eksi olacak ama neden risk alınsın ki. Kilodan şikayet edip gelinmedi mi buraya bu zamana kadar Zaten yedik. Ben böyle düşünüyorum

Benimde cumaya ne gelicek bilmiyorum çok üzgünum şişim dahada gelmedi
Dün geldi benimki şiş hissediyom . İnşallah cumaya kadar iner biraz. İnternete baktım regl döneminde fazla gösterir yazıyo. Regl dönemi biter bitmez olması gereken kilo gösterirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…