- 16 Aralık 2019
- 21.052
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.448
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #13.361
Öyle tabi ama tartıda belli olur ki . Kilo veremeyip alanlara ceza yok mu
Kız karbonu yazan yazıyor kimisi yazmıyor asıl yazılması ve ertesi gün önlem alınması gerekir.
Beni biliyosun hic acımam bakma ses etmiyorum uzun zamandir belki kendi menulerinin hatalarini anlayıp ertesi günu guzel gecirsinler diye ama yok cok fazla sustum
Kız karbonu yazan yazıyor kimisi yazmıyor asıl yazılması ve ertesi gün önlem alınması gerekir.
Seni beklicek tabi sen o evin hanımısin kalmak için gelmek için danışmaz ama kahvaltı beklerYakalandım anasını satim
Kadın beni bekliyomuş gibi kapı sesini duyar duymaz fırladı odadan
Demekki seni bekliyormuşYakalandım anasını satim
Kadın beni bekliyomuş gibi kapı sesini duyar duymaz fırladı odadan
Öyle tabi ama tartıda belli olur ki . Kilo veremeyip alanlara ceza yok mu
Ay sorma benim omuzlarım ve sırt ağrım var dünden beriYok canım başımın ağrısı geçti çok şükür kas ağrısını diyodum. Penguen gibi yürüyorum
Susma kaptanımBeni biliyosun hic acımam bakma ses etmiyorum uzun zamandir belki kendi menulerinin hatalarini anlayıp ertesi günu guzel gecirsinler diye ama yok cok fazla sustum
Bi de yaparlar mı acaba. Adımların resimlerini atalım artık .
Tamam cuma harici yiyenlere arti 5bin adim cezasi
İleri de onu veririzÖyle tabi ama tartıda belli olur ki . Kilo veremeyip alanlara ceza yok mu
İnşallah toparlanır kızlar. Bende eksi tamam cebimde cebimde fermuarlı kaçamazKapatiyoz yada gidiyorum deyince hep toparlaniyoz
Tamam canim görüntülü atalimBi de yaparlar mı acaba. Adımların resimlerini atalım artık .
Ooo abooo
Tamam cuma harici yiyenlere arti 5bin adim cezasi
Aaaaa kaçırdım herhalde kızz yoksa gelirdiimmmm benn filizcummm
Benimde cumaya ne gelicek bilmiyorum çok üzgünum şişim dahada gelmediBu regl dönemindeki şişlikler tartıda görünüyo mu
Ben gördüğümü söylüyorum ama ertesi gün düzene girmesi gerekir yedikleri 2 gün ödem yapacak belki eksi olacak ama neden risk alınsın ki. Kilodan şikayet edip gelinmedi mi buraya bu zamana kadar Zaten yedik. Ben böyle düşünüyorumBeni biliyosun hic acımam bakma ses etmiyorum uzun zamandir belki kendi menulerinin hatalarini anlayıp ertesi günu guzel gecirsinler diye ama yok cok fazla sustum
Evet etiketledim ama gelmedin profillerde gezdin yemek bolumunde gezdinAaaaa kaçırdım herhalde kızz yoksa gelirdiimmmm benn filizcummm
Bende aynıyım cıkartmadım o canavarı sakin oldumEvet tatlım
Bak ben kayinvalidemi çok severim
Ama bana demeyip eşime söylese
Bu beni kırar
Canavar çıkar içimden
Dün geldi benimki şiş hissediyom . İnşallah cumaya kadar iner biraz. İnternete baktım regl döneminde fazla gösterir yazıyo. Regl dönemi biter bitmez olması gereken kilo gösterirmişBenimde cumaya ne gelicek bilmiyorum çok üzgünum şişim dahada gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?