- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #13.321
Düz kontak nasil oluyor kiOnu düşüncek yapı yok onlarda biraz düz kontak çalışıyorlar.
Hiç bişey olmamış gibi 11 e kadar oturdular bide söylemiyolar yatıcaklarını ben anladımda eşime sordurdum ona söyledi bana söylese suratı yicek benden biliyo hiç tepki vermedim kalsın biran mnce gitsinler dedim
Ay canım ya en sevmediğim insan tipi sonra birde hizmet bekler boylesi Allah kolaylık versin inşallahOnu düşüncek yapı yok onlarda biraz düz kontak çalışıyorlar.
Hiç bişey olmamış gibi 11 e kadar oturdular bide söylemiyolar yatıcaklarını ben anladımda eşime sordurdum ona söyledi bana söylese suratı yicek benden biliyo hiç tepki vermedim kalsın biran mnce gitsinler dedim
Rabbim tek bunlarla sinasinOff evet hemde sular yok
Gece 11 e kadar
Tamam kuzum yazıyorumBenim dün adimim 6 bin spor kaptanım
İnsanları düşünmeden saygısızca cahilce davranan böyle bi insan bundan rahatsız neden olsun diye düşünen detaya inmeyen ince düşünmeyen dümdüüüz boş düşünen olarak oluyoDüz kontak nasil oluyor ki
Anladimİnsanları düşünmeden saygısızca cahilce davranan böyle bi insan bundan rahatsız neden olsun diye düşünen detaya inmeyen ince düşünmeyen dümdüüüz boş düşünen olarak oluyo
Yok o açıdan bişey yapmadılarAy canım ya en sevmediğim insan tipi sonra birde hizmet bekler boylesi Allah kolaylık versin inşallah
Sağol canım amiiinRabbim tek bunlarla sinasin
Ne kız bu böyle ben gerildim
Sularda yok
Çatlıcam ya cıkıyorum odadan belkide gitmişlerdirAnladim
Aradan bak ta yakalanmaÇatlıcam ya cıkıyorum odadan belkide gitmişlerdir
Uykusuz diyete hayır bir de misafire ,Başlığı degistiriyoruz diyet yapmak istiyorlar ama uyumak daha cok istiyolar
DümdükmüşDüz kontak nasil oluyor ki
Bugünden itibaren hafif beslenin kizlar artı görenler eksiye cevirmeye çalışsınlar bende dahil yoksa kapatıp gidelim burasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?