- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.861
Oyyysss yerim masallah hemencik buyusunlerSiz büyüceniz rokami olcaniz hee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyysss yerim masallah hemencik buyusunlerSiz büyüceniz rokami olcaniz hee![]()
Senin işindir orayadamı gitdinSizin orayida talan etmişler![]()
Abla o ne öyleElektrik demiskin bu ayda 580 geldi
Ayy gerçekten rokacık bunlarAhanda 2aydan beri anca rokaciklarim![]()
689tl gecen ay bunayda 580 gelmis simdi gidiyor teke sikayet etmeyeAbla o ne öyleannemlere once ki ay 360 bu ay da 450 gelmiş babam sikayet edecek bu fatura ne diye
bana yine 270 geldi
Dedigim kadar var dimeAyy gerçekten rokacık bunlar![]()
Büyücekler daha ablasıAyy gerçekten rokacık bunlar![]()
Kuzu valla akşam bitek yulaf lapası yiyebilecegim kizlar hamburger diye agliyorlar mecbur yemek yaomam onu yesinler ben yulafa talim
Yaa kötü olmuş . Sular geldimi bari susuz olmuyoryaaKız saat 9 da su 9.30 da elenktrink gitti şaka gibi ama gerçek maalesefikisini nasıl kesmeyi başardılar onu düşünüyordum
sağol kuzikam
![]()
Olsun dünkü menüye say bugün bol bol su içKuzu valla akşam bitek yulaf lapası yiyebilecegim kizlar hamburger diye agliyorlar mecbur yemek yaomam onu yesinler ben yulafa talim![]()
Rokamı olcaklarBüyücekler daha ablası![]()
Yok artık ya vallahi soyguncu resmen bunlar689tl gecen ay bunayda 580 gelmis simdi gidiyor teke sikayet etmeye
Hiç su içmedim desemOlsun dünkü menüye say bugün bol bol su iç![]()
Ever oh miss gibi roka peynir salatasıRokamı olcaklarkıyamam. Filiz ablada ham yapacak onları
![]()
Yok kuzu 19 saat kesinti olacakmışYaa kötü olmuş . Sular geldimi bari susuz olmuyoryaa![]()
Adres ver . Oraya gelene kadar bozulmazlar dimiBana da göndersene
Sorma canım ya eve kostum hemen![]()
Gideyim bi bidon içeyimSular kesilincebaşla içmeye
![]()
Bir kamyon gönder kızAdres ver . Oraya gelene kadar bozulmazlar dimi![]()
Oo gerçektenmi karanlık olmadan gidip toplarımBel çevresini inceltiyormus çiko bol bol tuket![]()