• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyse😂 Ben Mustafa Kemal de okudum kız meslekte😂
Ben her daim hazırım tuhaf bir alışkanlık 5 litrelik Şişeleri balkonumda dolu tutarım şu anda beş tane var😂
Evet cidden baya büyük bir bölge git git bitmiyor😅 Mustafa Kemal olaylı bir yer diyorlar kuzu nasıl gecti okul zamanın 🤗 yakın olsaydık 2 şişe kapardım 😅

Ben alacaklarımı buldum ya o bana yeter cipsler vardı da detaylı bakamadım kız çişim geldi deyip durdu aldıklarımı aldım çıktım hemen🤗

Baktım varmış bahçemizde tüketiyorum canım😅🤣
😬balıktan daha vitaminli
Senin işindir orayadamı gitdin 🤣🤣🤣
😇🥰tanıdıklara haber saldım 🤣
Haksızlık bu..
Ben yiyerek zayıflıyorum balım 🤣

Evet cidden baya büyük bir bölge git git bitmiyor😅 Mustafa Kemal olaylı bir yer diyorlar kuzu nasıl gecti okul zamanın 🤗 yakın olsaydık 2 şişe kapardım 😅
Kız yalan be 😂 Biz de öyle kötü bir yer sanmıştık ve annem korkusundan beni servise yazdırmıştı ilk sene sonunda servisten çıktım gayet normal bir yer. Kötü insan her yerde var her semtte bulunuyor bir kere mimlenmiş ben hiçbir kötülüğünü görmedim🤷🏼‍♀️
Vallahi yakın olsaydın verirdim sana da😂

Abla şikayet edince ne yapacaklarki? Kendilerimi artırıyorlar faturaları? Siz o kadar kullanmıyormusunuz? Onu demek istedim.
Canim sikayeti dikkate alıp indirim yapiyor dedi muhtarlik oda gitti bakalim neolcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X